Varme og svedige fødder - Peti Sko

Varme og svedige fødder

Hvor ofte måles barnets fod Læser Varme og svedige fødder 2 minutter Næste Må børnesko gå i arv?
Sådan undgår dit barn varme og svedige fødder.
Det er meget normalt, at børn får varme og svedige fødder – specielt om sommeren. Børn er meget aktive, og derfor er gode sko i gode materialer vigtige for et sundt klima for fødderne. Voksne kan også døje med varme og svedige fødder, så derfor er det naturligvis også vigtigt, at du også vælger materialet på dine sko med omhu.

Læder
Læder er et naturmateriale, som fremstilles ved bearbejdning af skind fra almindeligvis køer og grise. Udover at være moderne er kvalitetslæder dejligt at have på. I forhold til kunstigt læder og andre syntetiske materialer, så har læder en langt bedre åndbarhed og isoleringsevne.

Det betyder, at lædersko er varme, uden at fødderne bliver meget varme. Sko produceret i syntetiske materialer kommer desuden ofte til at lugte dårligt ved brug. Dette sker ikke med sko i naturlige materialer.

Læderets naturlige egenskaber sikrer, at overskydende varme frigives, og fugt transporteres væk fra kroppen. Det giver et sundt klima omkring fødderne. Det er derfor behageligt at have lædersko på hele dagen, da både komforten og åndbarheden er stor.

Naturuld
Uld er et temperaturregulerende og isolerende materiale, der specielt om vinteren holder fødderne varme, mens det om sommeren leder overskydende varme væk fra foden. Uld kan optage omkring 35 % fugt uden at virke vådt. Ved høj luftfugtighed vil ulden optage fugt og skabe varme, hvorimod uld i tør luft vil afgive fugt og dermed virke kølende. 

Uld bruges primært i hjemmesko og som for i vintergummistøvler og vinterstøvler.

Bomuld
Bomuldsfiber er et naturmateriale, der kommer fra bomuldsplanten. Bomuldsfibre er gode at bruge til stoffer, der skal have en slidstærk og glat overflade, som ikke danner knuder efter brug. Bomuld føles samtidig blødt og behageligt mod kroppen. 

Bomuld er ligesom naturuld temperaturregulerende og svedabsorberende. Det betyder, at bomuld hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen. Bomuld bruges oftest som for i gummistøvler.

 

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.