Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på shoppen.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 1. Returnerings-omkostninger skal du selv betale hvis pengene ønskes retur.
 2. Ønsker du en ombytning til en anden størrelse eller style fremsender vi et betalt returlabel. OBS! Vælger man alligevel selv at betale for returlabel ved ombytning, refunderes dette ikke. 

  Fortrydelse/ombytning skal anmeldes til os indenfor 14 dage.

  Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@peti-sko.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

  Køb dit returlabel her


  Læs betingelser for retur inden du sender din ordre retur til os.

  Varens stand, når du sender den retur.

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  OBS! Ved evt. fortrydelse af returlabel, skal Shipmondo kontaktes direkte på deres mail kontakt@shipmondo.com med pakkenummer og begrundelse.

  Vi har ikke mulighed for, at annullere returlabels, da de købes direkte af fragtbooking platformen Shipmondo.

  Skulle du mangle informationer kan du læse mere i vores handelsbetingelser, eller skrive en mail til os på mail@peti-sko.dk

  FRI FRAGT

  Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

  Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.