Således plejer du dine sko korrekt - Peti Sko

Således plejer du dine sko korrekt

Det er vigtigt, at du plejer dine sko, så de holder de sig pænest i længst tid samt bliver bedst beskyttet.

Med den rette pleje kan et par sko i læder holde længere. Du skal med jævne mellemrum pleje skoene for at bevare læderets smidighed og fine udtryk. Det er vigtigt at imprægnere skoene, inden du tager dem i brug – gerne 3 mindre omgange over en periode på 30 minutter. Herefter med jævne mellemrum når skoene er i brug, da det hjælper med at afvise det værste snavs, så skoene ikke slides mere end nødvendigt udefra.

Imprægnering virker desuden vandafvisende på skoene, så fødderne holdes tørre. Læder kan med fordel også plejes med en læderbalsam for at bevare smidigheden i materialet. En skocreme i neutral eller farve kan friske skoens farve op.

Er skoen lavet i ruskind, kan en flydende skocreme friske farven op. Hertil anbefaler vi en ruskindsbørste, der kan børste de små hår op igen.

Du kan også imprægnere sko lavet i tekstil, inden du tager dem i brug. Det holder bedre snavs og vand væk, så der ikke kommer plamager på skoene. Men husk igen, at det fordamper ved brug, så frisk altid skoene op med en ny omgang en gang imellem.

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.