Guide til gummistøvler - Peti Sko

Guide til gummistøvler

Gummistøvler er et must til børn, så de kan være ude i alt slags vejr uden at få våde og kolde fødder. Pasformen er vigtig i gummistøvler, da der ikke er yderligere muligheder for tilpasning i støvlen. Vi har gummistøvler i forskellige former, så vi kan helt sikkert finde gummistøvler til de fleste fødder.

Voksetillæg i gummistøvler
Du må ikke købe gummistøvler til dit barn med for stort voksetillæg, da gummistøvler ikke kan spændes til foden, som andet fodtøj kan. Hvis du køber gummistøvlen for stor, slides den hurtigere både indvendigt og udvendigt, da dit barn vil svuppe op og ned i støvlen og dermed slide forkert på sålerne.

Gummistøvler er i forvejen store og brede i forhold til andre sko og støvler. Du skal derfor være opmærksom på at vælge en gummistøvle med passende volumen i både skaft og bredde. Læg eventuelt en ekstra uldsål i gummistøvlen – det luner og får samtidig støvlen til at sidde bedre på foden, hvis volumen er for stor.
En tyk strømpe eller uldsok kan også hjælpe på det. Til de små fødder kan et voksetillæg på 1 cm være fint. Til de lidt større børn kan du vælge gummistøver med voksetillæg på 1,2 cm.

Gummistøvler med både brede og smalle skafter
Gummistøvlerne designes ud fra tidens trends og fås i mange farver med detaljer og mønstre. Der er gummistøvler til både drenge og piger, små som store. De har en god pasform og giver fødderne støtte og stabilitet.

Vi har både gummistøvler med et smalt og et bredt skaft. Det gør, at barnet kan bevæge sig på en naturlig måde i gummistøvlen, så det ikke bliver en hindring at lege eller gå i dem.

 

Gummistøvler i naturmaterialer
Gummistøvler er lavet af naturgummi, som er et slidstærkt og blødt naturmateriale. Naturgummi er 100 % vandtæt og smidigt. Det gør gummistøvlen fleksibel, behagelig og nem at have på og bevæge sig i.

Bomuldsfor
De fleste almindelige gummistøvler har bomuldsfor. Det er temperaturregulerende og svedabsorberende. bomuldsfor giver tørre, men også varme fødder.

Pleje af gummistøvler
Det er godt at holde gummistøvlerne rene for snavs, så de ikke bliver slidt unødvendigt. Derudover har gummistøvlerne godt af at blive plejet med naturlig planteolie for at bevare den gode kvalitet. Det kan for eksempel være olivenolie eller en gum boot spray. Det opretholder gummiets naturlige smidighed og forlænger dermed gummistøvlens levetid.

Vintergummistøvler
Vintergummistøvler eller termostøvler, som de også kaldes, holder fødderne tørre og varme på våde vinterdage. Det er vigtigt at huske, at en vintergummistøvle ikke erstatter komforten og funktionen i en vinterstøvle, men er en supplering igennem vinteren.

Vintergummistøvler fås med forskellige indvendige for. Uldfor er godt i de koldeste vintermåneder, da den bløde uld giver ekstra varme og åndbarhed til fødderne.

 

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.