Skechers mange sål typer - Peti Sko

Skechers mange sål typer

Er du forvirret over de mange forskellige navne der dukker op når du leder efter dine nye sko? Så læs med her og bliv klogere på hvilken indersål der passer helt perfekt til dig og dine fødder.
En indersål er utrolig vigtig da den giver en dynamisk støtte til din fod. I Skechers sko er der lagt stor vægt på inder såler og deres egenskaber – der er nemlig sørget for god støtte, stødabsorbering og sublim komfort i alle Skechers inder såler.
Er du i tvivl om hvilken indersål der passer til dig kan du få gode råd og informationer om de enkelte inder såler her – det vil med garanti kunne hjælpe dig i din søgen på et par nye sko.

Memory foam
Memory foam inder sålen er lavet af et skum materiale der tilpasser sig fodens form. Med den bløde polstring i sålen, er du med Memory Foam inder sålen sikret høj komfort hele dagen. Memory Foam inder sålen er perfekt til dig som gerne vil have en tyk og formende indersål som giver dig en blød fornemmelse når du træder ned i skoen. Denne indersål aflaster dine ømme fødder og sikrer en meget høj komfort grundet det lækre skum materiale. 

Lyder dette som en indersål du kan bruge kan du se vores flotte udvalg til damer og herre.

Max Cushioning
Hvis du døjer med knæ og ryg problemer har du brug for en høj stødabsorbering og god støtte. Derfor er skoene i Max Cushioning kollektionen et fantastisk valg til dig.

Max Cushioning giver dig en affjedrende indersål der giver høj støddæmpning og super komfort imens den lækre stødabsorberende mellemsål sikrer dig en fasthed som giver god støtte og stabilitet som er nødvendigt når man går rundt med smerter i både ryg og knæ. Den fjedrende effekt i indersålen og den faste støtte kan nemlig hjælpe både ryg og knæ problemer.

Max Cushioning er den absolut mest stødabsorberende Skechers kollektion og med det store udvalg af lækre sko til både herrer og damer kan du med garanti finde en model der er lige noget for dig.

Air cooled memory foam 
Her får du den bløde og tykke Memory Foam, men denne gang med flere egenskaber. Det er en letvægts indersål der former sig efter fødderne og sikrer dig en individuel pasform der giver maksimal komfort til hvert skridt du tager. Air-Cooled Memory Foam inder sålen er en varmere sål, men har lufthuller som stadigvæk sikrer dine fødder et godt indeklima. Hvis du tit er på farten og har brug for fantastisk komfort samt en behagelig og blød fornemmelse til dine fødder har du her fundet det perfekte match.

Se vores udvalg af sko med Air-Cooled Memory Foam til herre eller damer

Arch fit 
Arch Fit inder sålen er udviklet i samarbejde med fodterapeuter på baggrund af 20 års data og 120.000 fodscanninger. Med denne indersål bliver vægten fordelt over et større område og derved reduceres belastningen og stød i ryg, hæl og hofte. Arch Fit inder sålen er lavet med fokus på svangstøtte og med dens specielle design sikrer du maksimal komfort og svangstøtte. Mærker du problemer med ondt i fødderne eller at svangen synker ned? Så kan denne indersål være en god løsning da du får ekstra støtte og en høj komfort.

Lyder Arch Fit som en sål for dig, så se vores brede udvalg til både herre og damer.

Air cooled goga mat
Er du vild med løbeture eller lange gåture, så er vores Air-Cooled Goga Mat indersål perfekt til dig. Denne letvægts og affjedrende indersål er perfekt til dig der dyrker meget fysisk aktivitet da du får høj støddæmpning og maximal komfort ved hvert skridt. Du finder ofte denne slags indersål i vores performance modeller som f.eks. GO WALK eller GO RUN.

Se vores udvalg af performance modeller til damer og herre.

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.