Sådan rengøre du dine Glerups - Peti Sko

Sådan rengøre du dine Glerups

Uld er et fantastisk materiale, som mange kender fordelene af om vinteren. Men uldens gode egenskaber gælder faktisk også om sommeren. Vi har samlet vores erfaringer og giver her gode grunde til at bruge uld – også i de varme(re) måneder.

Mange forbinder uld med store sweaters og uldsokker, når det er koldt udenfor. Men faktisk behøver man ikke pakke uld så langt væk, når foråret titter frem. Uld er nemlig ikke kun forbeholdt efterår og vinter, og den myte vil vi gerne komme til livs.

1. Da uld har en naturlig evne til at selvrense, vil dine glerups forblive friske, hvis du blot lufter dem og giver dem mulighed for at hvile.

2. For at fjerne pletter foreslår vi, at du forsigtigt rengør på pletten med en let våd klud og uldvask. Du skal måske gentage processen et par gange, men sørg for at du altid lader futterne tørre, før du starter processen igen.

3. Støvsug eller blæs dine glerups rene for støv. Lædersåler kan børstes og rengøres med en læderbørste.

4. Gummisålerne kan tørres af med en våd klud – sørg for at de får lidt tid til at tørre efter rengøring.

5. Vær forsigtig – såler af naturgummi eller skind kan blive glatte på våde og isede overflader som f.eks. klinker eller udendørs fliser.

6. Alle vores futter er produceret i 100% ren og naturlig uld, og derfor kan du opleve farveforskelle fra produktion til produktion.

7. Dine glerups vil typisk fælde de første 3-4 uger du bruger dem. Dette er normalt grundet den naturlige behandling af vores uld. Du fjerner blot overskudsuld og bruger dine glerups helt normalt.

De har et tæt samarbejde med deres leverandører. Se videoen her:

 

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.