Åbne eller lukkede sandaler - Peti Sko

Åbne eller lukkede sandaler

16 gode råd til pleje af dine sko Læser Åbne eller lukkede sandaler 3 minutter Næste Guide til sandaler
Skal du vælge åbne eller lukkede sandaler til dit barn?
Det er forskelligt, om børn helst vil gå i en åben eller lukket sandal. Det kommer for det meste an på holdning, eller i hvilken sammenhæng sandalerne bruges. Vi har et stort udvalg af både åbne og lukkede sandaler til børn i alle aldre.

En lukket sandal
Til de mindste børn er en lukket hæl at foretrække, da det giver den bedste støtte og sikrer, at foden sidder godt fast i sandalen. Om fronten er åben eller ej, betyder ikke det store for støtten til barnet, men en lukket front yder en smule mere beskyttelse til tæerne og er derfor at foretrække for mange. Mange forældre prioriterer en lukket front til deres mindste børn, men vigtigst er det, at foden sidder godt fast omkring anklen i sandalen.

Sandaler med lukket front giver stadig foden mulighed for at ånde på varme dage. Vi anbefaler dog, at alle sandaler med lukkede front er i læder, da læder giver en bedre åndbarhed for de små fødder.

Bredden på sandalen har også noget at sige. Har dit barn en smal fod, skal du selvfølgelig vælge en smallere model, så foden ikke skøjter fra side til side. Og er foden bred, så vælg en bredere model, så du ikke risikerer, at en lilletå falder ud gennem remmene.

En åben sandal til børn
Større børn har som regel ikke brug for samme støtte og beskyttelse af fødderne, og derfor vælger mange ofte en åben sandal, hvor der kommer meget luft til tæerne.

Er du på udkig efter en sandal med åben front og hæl, er det en god idé at være opmærksom på, om dit barns fod får god støtte fra remme og stropper på sandalen. Remme og stropper er med til at sikre, at foden både sidder godt og fast i sandalen – det giver en mere behagelig sandal at gå i.

Voksetillæg i sandaler
Små fødder vokser hurtig. For at finde den rette størrelse til dit barn, kan I bruge vores fodmåler. Stil dit barns fod op ad en væg, sæt en bog eller andet foran den længste tå og mål centimeter. Du skal måle begge fødder, da der kan være forskel på fødderne.


• Til de mindste (0-2 år), er det vigtigt ikke at købe for store sandaler, da det kan hæmme dit barns gang.
  Voksetillægget bør derfor højst være 1 cm.
• Til lukkede sandaler anbefaler vi et voksetillæg på 1 – 1,5 cm.
• Til åbne sandaler anbefaler vi et voksetillæg på omkring 1 cm.

 

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop og erhverv og ordrer over 500 kr. til hjemmelevering. Levering 1-3 dage.

Opnår du ikke fri fragt er leveringsprisen 49 kr.