FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

WOOLLIES

Fryser du også om fødderne? Så skal du have fat i et par hjemmesko fra Woollies. Woollies holder ikke kun dine fødder dejligt varme – de giver også hygge for alle pengene. Hjemmesko fra Woollies er nemlig en rigtigt klassisk hyggehjemmesko – produceret af lækre materialer, så du kan gå rundt i dem hele dagen og aftenen.

Filters

Viser alle 2 resultater

Woollies hjemmesko er produceret af naturmaterialer som ruskind, skind, filtet uld og lammeuld. Sålen kan fx være lavet af gummi eller PU, så du står sikkert fast, når du går rundt i dine hjemmesko fra Woollies. Når du vælger med hælkappe, får du lidt mere varme omkring dine fødder.


Woollies holder dine fødder varme, uanset om du er på jagt efter et par nye hjemmesko, fordi dit hus er lidt fodkoldt, eller fordi du mangler et par dejlige hjemmesko til de kolde efterårs- og vinterdage.


Woollies hjemmesko varmer også når du skal ud med skraldet

Woollies hjemmesko er produceret til, at du kan gå rundt i dem hver dag – og du kan endda også lige gå et smut ud med skraldespanden eller ind i skurret – de er nemlig med PU- eller gummisål. Dermed slipper du for at skulle hoppe i andre sko, hvis du bare lige skal udenfor et smut.


Så hvis du også er træt af at fryse om fødderne og leder efter en hjemmesko, som kan klare en hel dag på dine fødder – så er hjemmesko fra Woollies et rigtigt godt bud.