FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Birkenstock

Birkenstock er et tysk skomærke, som i de senere år er blevet meget populære for deres super behagelige sandaler og sko. Siden 1774 har de gjort sig tanker om, hvordan de kan gøre livet mere behageligt og rart for kunderne. Gennem alle år har der været stor fokus på at skabe ortopædisk korrekt fodtøj. Altså fodtøj, som det er sundt for dine fødder at gå rundt i. De fremstiller deres produkter i Tyskland, på egne fabrikker og med en stor andel af håndarbejde. Hver sandal gennemløber 17 arbejdsskridt.

De har fodseng i to vidder: Normal og smal. Den normale vidde passer til normale til kraftige fødder og kan kendes ved det ikke udfyldte fodsymbol. Den smalle vidde passer til smalle til slanke fødder og kan kendes ved det udfyldte fodsymbol.

Filters

Viser 1–20 af 70 resultater

Er du på jagt efter nyt fodtøj fra Birkenstock? Måske er de gamle slidt op, fordi du har været så glad for dem. Frygt ej – du er landet på den helt rigtige side. Hos Peti Sko har vi nemlig et stort udvalg af fodtøj fra Birkenstock til både mænd, kvinder og børn. Udvalget af Birkenstock spænder bredt og henvender sig til alle familiens medlemmer. Farver, pasforme og modeller har vi også mange forskellige af. Skal hele familien derfor klædes godt på med eksempelvis sandaler fra Birkenstock er det bare at dykke ned i vores udvalg herover. Gå på opdagelse blandt vores udvalg, og find den helt rigtige sandal til dig, din bedre halvdel eller dit barn. Nederst på siden kan du desuden læse mere om Birkenstocks historie og om det geniale ved lige netop deres fodtøj.

Birkenstock – over 250 års erfaring i branchen

Birkenstock har med sit fodtøj skabt en trend, der aldrig mister sin relevans. I en branche, der er hårdt præget af hurtigt skiftende trends, er dette en stor bedrift. Birkenstock er desuden kendt for at have opfundet og introduceret ”fodsengen”. Deres anatomiske og unikt formede fodseng er i dag selve kernen bag deres produkter, og er det, der skal være et fast holdepunkt – også i fremtiden. Birkenstocks virksomhedshistorie kan følges helt tilbage til 1774 i Tyskland. Her kunne man i kirkebøger læse, at en mand ved navn Johann Adam Birkenstock var registreret som ”Skomager og undersåt”. I 1896 begynder produktion og salg af Birkenstocks fleksible fodsengs-indlæg for første gang. Denne sål var også dengang så stor en succes, at Konrad Birkenstock, manden bag fodsengen, fra 1899 og 15 år frem holder foredrag for nogle af de mest førende skomagermestre om netop denne nye fodseng. Flere ønskede desuden at indgå licensaftaler med henblik på salg af Birkenstock.

Birkenstocks historie op til i dag

I 1932 begynder Karl Birkenstock at begå sig som kursusholder med de såkaldte BIRKENSTOCK-kurser. Disse viste sig at være en kæmpe succes og omtalt som ”legendariske”. Kurserne var af en uges varighed og gjorde det muligt for Karl at uddanne over 5.000 fagfolk. I 1963 har Karl igen stor succes, da han lancerer sandalen ”Madrid”, der er den første sandal på markedet med en fleksibel og dyb fodseng. Denne havde så stor succes, at den i dag siges at have dannet grundlaget for nutidens komfortsko. Spoler vi tiden en del år frem til år 2014, sker der igen nye ting for Birkenstock. De begynder at træde ind på licensområdet. De tager endnu engang virksomheden til nye højder, hvor de opererer ud fra deres kerne, som de på hjemmesiden beskriver som:  Sund søvn og bolig, sund arbejdsverden, sunde fødder samt løb og en sund livsstil. Siden er det kun gået fremad for Birkenstock og er stadig blandt forbrugernes fortrukne valg, når det gælder sandaler og ergonomisk korrekt fodtøj. Især pædagoger og sygeplejersker i Danmark har ry for at have Birkenstock som favorit til deres lange og travle arbejdsdage, hvor de går, står og løber meget.

Dine fødder vil elske Birkenstock

Hvis du VIRKELIG ønsker at gøre noget godt for dine sko, så er Birkenstock en sikker vinder. De mange års erfaring i branchen, samt hele tanken om at de selv har opfundet den unikke ”fodseng”, der er genial og unik, gør dem til nogle af de fagligt dygtigste på deres felt. De laver ikke bare sko, der skal følge en bestemt trend, stil eller mode. De laver sko, dine fødder reelt set har godt af at gå i, og som ikke skader dem. De er kritiske med materialevalg, kvalitet og ikke mindst pasform. I Birkenstocks tilfælde er det positivt, at de gør ”som de plejer” rent teknisk, fordi de over 250 år har erfaret, at det virker. Du kan dermed også trygt købe sandaler fra Birkenstock til dine børn – deres fødder vil takke dig.