FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Støvler

Støvler er perfekte til når vejret er klassisk dansk og fyldt med regn og sjap, og de er perfekte til når jakkesættet skal have et twist, når jeans skal peppes op, og når du bare gerne vil bestige de store bjerge, eller bestige hverdagens udfordringer med tørre og varme fødder i et par pæne støvler.

Filters

Viser 1–20 af 61 resultater

Med mange forskellige modeller fra mærker som ARA, Birkenstock, Bjørn Borg, Blundstonebubetti, Dr. Martens, Ecco, Lloyd, Morsø Skoimport, PLAYBOY Scavanti, Skechers og mange andre er vi sikre på, at vi har støvlerne til dig. Uanset om du vil se pæn ud i hverdagen, eller om du vil have vandrestøvlerne til outdoor-ferien i de norske fjelle, så kig forbi vores mere end 40 forskellige par.

Støvler til hverdagen

Støvler og Chelsea Boots er det sikre valg, når du vil have et par stilfulde venner til dine fødder, som passer til ethvert outfit. I både ægte skind og ruskind i flere forskellige farver kan du altid finde et par støvler, der passer til din stil. Prøv dem fx sammen med et par jeans og en t-shirt, eller gør jakkesættet en tand mere afslappet med et par støvler, der kan være med til at give din stil lidt kant. Støvler fås både med snørebånd, med elastisk lukning og lynlås, ligesom de er forskellige i højde fra lidt ved anklen til længere op ad skinnebenet. Hverdagsstøvler fås også både med og uden for, så du kan have støvler til både vinter- og sommergarderoben.

Støvler til når hverdagens bjerge skal bestiges

Kalder eventyret i det fri, er det vigtigt med et par gode støvler. De sikrer dig en god vandretur, hvor du godt gående har energi til flere kilometer i benene, mens de også sikrer dine ankler mod at vrikke om og blive overbelastet, når fjelle og klippesten skal bestiges. Kig derfor efter robuste støvler med en stærk sål og en støvle, der går til op over dine ankler. Vælger du fx ECCO-støvler i Gore TEX er du sikret en god gå-oplevelse på vandreturene med varme og tørre fødder på hele din tur. Vi kan også anbefale støvler fra CMP og ARA, som også giver dig en god støvle til det danske vintervejr og til oplevelserne i det fri. Gå på opdagelse i vores mere end 40 forskellige par, og find det eller de par støvler, enhver garderobe kræver naturligvis et par støvler til de forskellige årstider, der passer til dit behov og din stil.