FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Sneakers

Sneakers til herre er kun blevet mere og mere populære gennem de seneste år. Det afspejles også i vores store sortiment af fede sneakers til herre, som du finder herunder!

Filters

Viser 1–20 af 177 resultater

Sneakers er ikke kun populært hos kvinder, men bestemt også hos mændene! Det forstår vi godt, for ikke nok med sneakers til herre er behagelige at have på, så findes de fra så mange forskellige brands, designs, styles og farver, så der 100 procent findes sneakers til enhver smag. Dette afspejles i vores udvalg af sneakers til herre, der både er stort og bredt. Uanset hvilken aldersgruppe du befinder dig i, eller hvilken stil du har, vil du kunne finde et par sneakers til herre, du kan lide hos Peti Sko. Vil du vide mere om sneakers til mænd, kan du læse mere nederst på denne side.

Sneakers til herre fra kendte brands

Hos Peti Sko er kvalitet og komfort alfa og omega, når vi vælger, hvilke skobrands der skal indgå i vores sortiment. Vi vil ikke gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet på sneakers til herre, og det skal du heller ikke. Dine fødder er et vigtigt værktøj, der hver dag tager dig alle mulige steder hen. Derfor er det vigtigt, at du giver dine fødder det bedste grundlag for at holde sig sunde, mens du trasker rundt. Der findes efterhånden ligeså mange forskellige brands, der producerer sneakers til herre, som der findes forskellige herrefødder. Dette kan virke forvirrende, men hos Peti Sko har vi gjort det nemt for dig. Vi tager nemlig kun de bedste sko ind i vores sortiment fra nogle af de bedste brands i branchen. Derfor har vi blandt andet sneakers til herre fra ECCO, som er et velkendt og troværdigt skobrand gennem rigtig mange år. Derudover har vi også en del sko fra mærket SKECHERS, der især gennem de sidste par år har vundet frem i Danmark, når det kommer til valg af sneakers. Er ECCO eller SKECTHERS ikke lige noget for dig, så frygt ej. Vi har mange fede sneakers til herre fra andre kendte brands i vores sortiment også.

Hiphopkulturen og sneakers til mænd

Trods det faktum at sneakers til mænd er et meget normalt og hyppigt valg, når det kommer til skovalg blandt mænd, har sneakers deres oprindelse i en helt bestemt subkultur. Nemlig i hiphoppens verden. Dette skyldes blandt andet, at den populære hiphopdans breakdance gør stort brug af sneakers og deres bløde undersål. Vender man blikket mod mulighedernes land USA, finder man nogle af hiphopkulturens nok største personligheder og rapkunstnere. Et par eksempler på disse er blandt andet Eminem og Kanye West, der trods deres vidt forskellige baggrunde og rapmæssige stil, er nogle af de største dominanter i hiphopkulturen. Kanye West har en hel særlig interesse for stil og mode, og han er for mange unge mænd også et forbillede, når det kommer til sneakers til herre. Han har nemlig for år tilbage i samarbejde med Adidas skabt sin egen skomodel. Skoene, der alle går under navnet ”Yeezy” er især populære blandt unge mænd og er trods den høje pris et hyppigt valg, når det kommer til sneakers til mænd i denne aldersgruppe.  

Sneakers til mænd i alle afskygninger

Er du vild med klassiske sko, er du landet det helt rigtige sted! Vi har sneakers til herre i alt fra blå og rød til mere neutrale farver som brun, sort, grå og hvid. Fælles for dem alle er, at de er produceret i højkvalitets materialer, og alle har en god komfort til forskellige fodtyper. Skoene er i kraft af deres gode materialer slidstærke, men denne kan have påvirkning af din fod, måde at gå på, og hvor godt du passer på dine sko. Slæber du eksempelvis dine fødder, når du går, har især sålen på skoen tendens til at være mindre holdbar. Binder du ikke dine snøresko op hver gang, de skal af og på, ødelægges de ofte hurtigere, fordi man tvinger foden ned i den via hælen. Med andre ord: Det er meget individuelt, hvilke sko du skal have, lige så vel som det er forskelligt, hvor længe de holder. Dog kan du være sikker på en ting: Køber du sko hos os, er de udvalg med øje for holdbarhed og kvalitet.

Vejledning om sneakers til mænd

Et stort udvalg af sneakers til herrer kan måske virke forvirrende. Skulle du komme i tvivl om noget eller få brug for gode råd og professionel vejledning omkring dit valg af sneakers til mænd, står vi altid klar med assistance. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi i samarbejde med dig det helt rigtige par sneakers til herre, der opfylder både dine stil- og fodmæssige behov.