FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Loafer

Mangler du nye, komfortable sko til fritiden eller arbejdet? Så kan et par lækre herre loafers være et godt bud til dig. Du kan bruge loafers til arbejde, til fest og i din fritid.

Filters

Viser alle 2 resultater

Herre loafers er behagelige sko med et casual og dog elegant look. Loafers har været en del af herregarderoben i mange år – og det er ikke uden grund. Du kan få de ikoniske loafers med kvast, snørebånd eller uden dikkedarer.


Loafers til mænd er oftest lavet i kvalitetsmaterialer som ruskind eller skind – og med en skridsikker sål, så du står godt fast.


loafers er et stilsikkert valg

Du kan bruge loafers til hele din garderobe – et lækkert jakkesæt, jeans, chinos eller shorts. Vil du for alvor være med på noderne, skal du smøge dine bukser op, så man rigtigt kan se dine loafers.


Der er lidt uenighed om, hvornår de første loafers så dagens lys første gang – men det er i hvert fald sikkert, at loafers var en del af den såkaldte preppy-stils uniform med clubjakker, botton down skjorter, chinos og loafers. I dag bruger mænd i alle aldre loafers. Loafers til herrer er gode at gå i og et stilsikkert valg.