FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Gummistøvler

Kalder skovturen og svampejagten, indkøb hos købmanden eller blot ønsket om tørre fødder på vej til arbejdet, så er det bedste valg de klassiske gummistøvler. Intet holder dig tør og varm på fødderne som gummistøvler. Hos Peti-Sko har vi et udvalg af den helt klassiske grønne gummistøvle, men vi har også de knap så høje modeller i sort, til når gummistøvlen skal være mere diskret.

Filters

Viser alle 8 resultater

Gummistøvler giver tørre og varme fødder

Det bedste værn mod våde fødder er den klassiske gummistøvle. Når du er gående, når du cykler, når du er på tur med familien. Der er ikke noget, der kan ødelægge en dejlig gåtur som våde sko og sokker og kolde fødder, og endnu værre er det, hvis regnen pjasker igennem sko og sokker lige inden arbejdsdagen skal til at begynde – hvem har lyst til at sidde med våde og sure sko og strømper på kontoret? I de lunere måneder er den klassiske gummistøvle derfor den perfekte skiftesko til cykel- eller gåturen til arbejdet. Den holder strømper og fødder tørre, så du kan tage dine almindelige hverdagssko på igen, når arbejdsdagen skal i gang. Har du brug for gummistøvler i vinterhalvåret kan man købe mange varianter med for og alternativt vinterstøvler. Hos Peti-Sko fører vi ikke forede gummistøvler, men det er der råd for. Med en klassisk gummistøvle fra fx Lacrosse eller Sanita Hunting har du en alsidig model, der kan bruges som den er i sommerhalvåret, mens du med en tyk uldsok, gerne af merino uld, kan opnå en forende effekt og altid varme og tørre fødder.

Gummistøvler til enhver stil og smag

Her på siden kan du finde gummistøvler, der er enkle, funktionelle og som dur præcis til det, de skal: nemlig at holde dine fødder tørre. Viking, Lacrosse og Sanita Hunting tilbyder hver især et par gummistøvler, der klarer det trick. Viking og Lacrosse tilbyder en gummistøvle, der er lidt højere end anklerne, men som er diskret og passer til alt slags tøj. De er lette at gemme under buksebenet, og kan ved et hurtigt kig gå for at være en sort sneaker. Sanita Hunting er anderledes klassisk, og her får du en grøn, knæhøj gummistøvle, du kan bære, når svampejagten i skoven sætter ind, eller når du skal hoppe i vandpytter med børnene. Den høje støvle skærmer for pjask og regn langt op ad benet, og beskytter desuden dine ben mod skovbundens krat og vandpjask.