FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Business

Filters

Viser 1–20 af 65 resultater

Her finder du Størrelsesguide for Lloyd business sko. 

Til dagene, hvor intet må være tilfældigt, hvor slipseknuden skal side I skabet, pressefolderne skarpe, skjorten strøget og skoene skinnene blanke. Eller til dagene på kontoret, hvor du skal se skarp ud til kundemøderne, men alligevel vil have behageligt fodtøj til de mange timer på benene. Med populære mærker som Ecco, PLAYBOY, Ara, Bubetti, Lloyd, Skechers og mange andre har vi hos Peti-Sko et stort udvalg af lækre herresko til dagene i jakkesættet, dagene i blazer og jeans, og dagene på kontoret hvor det godt må være lidt mere afslappet. Med andre ord har vi herresko til alle slags businessdage.

 

Businesssko i forskellige farver og modeller

Når du hopper i jakkesættet, jeans og skjorte har du frit spil på skofronten. Alle modeller passer til det hele – det afhænger af din stil, din smag og det, du gerne vil udtrykke. Et par Chelsea Boots kan fx give lidt uventet kant til jakkesættet, mens de er perfekte til et par jeans. Et par pæne skindsko passer derimod perfekt til jakkesættet, men kan samtidig give selv et par jeans og en t-shirt et eksklusivt business-touch. De mange farver og modeller giver også mulighed for at sætte et personligt præg på outfittet. Et par brune skindsko, ruskindssko eller Chelsea Boots til et sort eller marineblåt jakkesæt giver en flot kontrast, men gør samtidig sættet en smule mere afslappet. Vi forhandler også skomodeller, hvor sål og top ikke er i samme farve. Det giver dig mulighed for at matche skoene med dit valg af jakkesæt og skjorte.

Afslappede businesssko

Men når det hele ikke behøver være i skind, har vi hos Peti-Sko også et stort udvalg af andre former for businesssko, der både er afslappede at se på og behagelige at gå i – og vi har endda også hybrider af netop det: Ecco har designet en sko, hvor toppen er ægte skind, mens sålen er af gummi. Det gør skoen pæn at se på og ekstremt god at gå i. Lloyd har ligeledes designet en model, der er som en gummisko at gå i, men som en businesssko at se på. Kig rundt på vores hjemmeside og lad dig inspirere af vores mange mærker, modeller og muligheder. Her kan du lede efter præcis det eller de par sko, der passer perfekt til dig, når det kommer til farver, modeller, design og formål. Vi håber, du finder det, du kan bruge!