FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Herresko

Filters

Viser 1–20 af 429 resultater

Herresko – hos Peti Sko finder du masser af fodtøj til mænd

Er du på jagt efter et par nye herresko? Hos Peti Sko finder du et stort udvalg af herresko i alle afskygninger lige fra hjemmesko til sandaler, arbejdssko til pænt og praktisk brug, sneakers og sportssko, gummistøvler og vinterstøvler. Måske dine gamle herresko er for slidte til arbejde, eller du mangler nye sportssko til fodbold med børnene i haven eller på golfbanen? Måske skal du til stor fest og mangler et par pæne sko til dit suit? Hos Peti Sko finder du sko til det liv, du lever – derhjemme, på arbejde, i fritiden og til fest. Uanset om du er på jagt efter herresko med og uden snørebånd, et par flotte businesssko, et par billige sko eller gode golf- eller vandresko – find dem her på siden. Klik dig omkring i vores store udvalg – vi er sikre på, du finder de sko, der skal være dine.

Find dine herresko til alle lejligheder

Måske kender du det også? At stå derhjemme og finde ud af at dine yndlingssko er blevet for udtrådte, eller at der er revner i dine vandresko? Måske er det blevet så varmt, at du mangler et par sandaler for at få lidt luft til fødderne? Eller mangler du et par gummistøvler til de våde dage? Hos Peti Sko kender vi det godt – og derfor har vi et rigtigt stort udvalg af herresko, så du altid kan finde lige det, du er på jagt efter hos os. Vi fører herresko fra mange forskellige brands og i mange forskellige stilarter. Hos Peti Sko finder du både billige herresko på udsalg og sko, hvor kvalitet kommer før pris.

Herresko med høj komfort

De dage er talte, hvor ECCO var et brand, der udelukkende lavede fodformede sko. I dag producerer danske ECCO smarte sko i høj kvalitet til alle lejligheder – og stadig med utrolig høj komfort, som er fantastiske at gå i. ECCOs sortiment bugner i dag af herresko – du finder både flotte businesssko, lækre hverdagssko, sportssko, sandaler og vandresko – alle udført i lækre materialer som læder og ruskind og i højeste kvalitet og finish. Find vores store udvalg af ECCO sko lige her – vi har helt sikkert et par, som passer til dine ønsker eller din stil.

Afslappede herresko med stil

Hvis ikke du har prøvet et par Skechers sko, kan vi varmt anbefale dig, at du gør det. Skechers laver smarte, casual herresko, som er virkeligt lækre at gå i. Mange af skoene er lavet af memory foam, som tilpasser sig netop din fod. Derfor er Skechers perfekte til dig, der gerne går en tur på golfbanen, løber en lang tur eller laver andre fysiske aktiviteter, hvor du skal bruge holdbare og gode sko. Skechers lægger vægt på at lave dine herresko i de bedste materialer, så du kan leve et aktivt liv uden at spekulere over, om dine sko er gode nok til de fysiske aktiviteter, du kaster dig ud i.

Hurtig levering af dine herresko fra Peti Sko

Når du har fundet det par herresko, som du gerne vil købe, går der ikke længe til, de står hjemme hos dig. Hos Peti Sko ved vi nemlig, at hurtig levering er et afgørende krav, når du handler herresko. Du gider ikke vente mange dage, før du kan tage dine nye sko i brug – og det kan vi godt forstå. Derfor pakker og leverer vi dine nye herresko – uanset om du vælger et par smarte business herresko, nye golfsko, sandaler eller et par lækre vandrestøvler i løbet af 1 til 3 dage, så du kan gå ud i verden med dem på kort tid efter, du har bestilt dem. Se vores leveringsbetingelser her.