FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Trekking til damer

Mangler du et par gode sko eller støvler, som du kan gå lange ture i? Så skal du kigge efter et par gode trekkingstøvler eller trekkingsko. Trekking sko og støvler til damer er gode, hvis du fx skal en tur i skoven, på stranden eller rigtigt ud at vandre på en lang tur. På den lange tur er et par gode trekkingsko eller trekkingstøvler næsten uundværlige, fordi dine fødder virkelig har brug for god støtte og stødabsorption, hvis de skal kunne klare en hel dags vandring – og ofte flere dage i træk.

Filters

Viser alle 13 resultater

Med et par trekking sko eller støvler til damer bliver din næste tur ud i det blå lettere for dine fødder. Hos Peti Sko finder du trekkingsko og trekkingstøvler til damer, som er rigtigt gode for dine fødder. Trekkingsko og -støvler kan være lavet i både skind, ruskind og syntetiske materialer. Mange er desuden vandafvisende eller vandtætte, så du ikke skal spekulere på, om det regner på din tur, eller om du skal gå i vådt terræn – det klarer de fleste gode trekking sko og støvler faktisk.


Sådan forlænger du holdbarheden på dine trekking sko og støvler

Det er en god idé at gøre dine trekking sko og støvler rene, når du har været ude og gå. På den måde forlænger du holdbarheden. Du kan også med fordel huske at give dem imprægnering med jævne mellemrum – så forbliver de vandafvisende eller vandtætte og afviser desuden nemmere skidt og snavs.