FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Støvler uden hæl

Til når frosten bider, når sjap og slud har pjasket vejen til, til når dine afslappede jeans trænger til lækkert selskab, eller til de dage, hvor du gerne bare vil gå godt i et par lækre støvler. Så er et par støvler uden hæl det helt rigtige valg. Med støvler uden hæl kan du nemlig gå gennem dagen i praktisk fodtøj, der både holder dine fødder varme og tørre, mens din stil forbliver feminin, moderigtig, flippet eller præcis sådan, du vil have det.

Filters

Viser 1–20 af 204 resultater

Hos Peti- Sko er vi eksperter i damestøvler, og af modellerne uden hæl har vi netop nu mere end 130 forskellige styles. Damestøvler uden hæl er en klassiker og et must have i enhver garderobe, og derfor bliver de produceret af en lang række forskellige mærker. Her på siden kan du gå på opdagelse i mærker som Gabor, Ca’Shott, Marco Tozzi, Bella Moda, Wonders, CPH, Billi Bi, Skechers og mange andre. Vi håber, du kan finde et par, du kan lide!

Tør, varm og moderigtig i damestøvler uden hæl

I modsætning til støvler med hæl, er modellerne uden hæl ofte et mere praktisk valg. Dermed ikke sagt, at de ikke kan være moderigtige og stilfulde – for det kan de! Støvler uden hæl er dermed det perfekte valg, når den danske sommer og vinter, viser sig fra sine værste sider. Regn, slud, sne, sjap kræver fodtøj, der ikke bare holder dig varm og tør, men som også ser pænt ud og som passer til din stil – det er jo ingen hemmelighed, at sommeren og vinteren i Danmark ofte viser sig fra sine værste sider. Med et stort udvalg af damestøvler uden hæl er vi overbevist om, at vi har det par, der passer præcis til dig og din stil. Vi har støvler i skind, i ruskind og i gummi, som hver især er perfekte til hvert sit formål. Støvlerne fås i de korte versioner, der kun går til lige over anklerne, mens vi har dem til midt på skinnebenet og de helt lange, der går til og gerne over knæene. Alt efter din stil og det, hverdagen byder dig, er det en god idé at have flere forskellige modeller af støvlerne uden hæl, så du altid har et par stilfulde, praktiske og flotte støvler at tage på. Kig rundt her på vores side og lad dig inspirere til dine næste køb af flotte og praktiske støvler.