FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Sneakers

Det er almen kendt, at langt de fleste kvinder har ry for at elske sko. Derfor finder du på denne side vores store udvalg af sneakers til damer. Se dem alle herunder!

Filters

Viser 1–20 af 336 resultater

Hos Peti Sko elsker vi sneakers til kvinder. Dette har blandt andet været en af grundende til, at vores sortiment af sneakers til damer er stort og bredt. Måske har du allerede en del sneakers i din skosamling, men hvis du har det som os, så er der altid liiige plads til et par mere. Skomøbler fås heldigvis i mange størrelser, og muligheden for at udstille sine sko på skohylder findes også. Derfor er der nu ingen undskyldninger for ikke at anskaffe dig det par sneakers til damer, du har gået og sukket over i lang tid.

Sneakers til damer gennem tiden

Skruer vi tiden tilbage til tiden omkring (og før) 2. Verdenskrig, var den acceptable påklædning for kvinder primært kjole og sko med hæl. Under 2. Verdenskrig blev det acceptabelt for kvinder at bære bukser og praktiske sko, når de skulle arbejde på fabrikker. Først i 1950’erne blev bukser en acceptabel hverdagsbeklædning for kvinder, og også skovalget blev der løsnet op for. Sneakers og andre flade sko sneg sig stille og roligt ind i billedet, og i dag er sneakers til damer noget af det mest almindelige for en kvinde at bære til hverdag. Denne udvikling er ikke stoppet, og i vores moderne tid er sneakers nærmest en uundværlig del af skosamlingen for de fleste kvinder.

Sneakers til damer forbliver populære

Sneakers til damer ses i alle afskygninger i gadebilledet, og de største og mest hotte mærker i skobranchen laver heraf flere sneakers end nogensinde før. Nye mærker og typer af sneakers støder til skomarkedet hver dag, og det kan være svært at følge med. Derfor har vi i vores udvalg valgt nogle af de mærker, som vi synes er blandt de bedste på markedet, når det kommer til blandt andet design, komfort, kvalitet og pasform.

Kært barn har mange navne

I dag bruges ordet ”sneakers” i flæng, om det man førhen omtalte som kondisko. De fleste kan nok blive enige om, at ordet ”kondisko” er udgået af vores ordforråd, når det gælder fede, flade sko af en grund. Hvis du har det som os, får du måske associationer til de knap så velduftende sko, du brugte til idræt i folkeskolen, når nogen siger ordet ”kondisko”. I dag findes der et hav af undergrene af sneakers til damer, og blandt unge modeinteresserede bliver de blandt andet omtalt som trainers, runners og kicks. Uanset hvad du foretrækker at kalde dem, kan du dog være sikker på, at en søgning på ”sneakers til damer” på Google vil give mange hits. Måske er det netop af denne grund, at du er landet på vores side, og det er vi meget glade for. Du kan med fordel scrolle ned over siden her og udforske de forskellige sneakers til damer, vi har i vores sortiment.

Høj komfort i sneakers til damer

Da sneakers originalt er skabt til at blive brugt som sportsfodtøj, er komforten yderst høj. Alle materialer er nøje udvalgt, så komforten og fleksibiliteten sikres hele vejen igennem. Derfor er sneakers specielt velegnede til folk, der har jobs, hvor de står og går meget. Foden aflastes og støttes mere i sneakers til damer, end den gør i for eksempelvis høje hæle. Derfor vil alt fra butiksansatte såvel som lagermedarbejdere nyde godt af et par gode sneakers til damer. Sneakers er også gode at have med sig på en aktiv ferie i storbyen, hvor der hver dag skal gås mange kilometer til fods. Efterhånden som sneakers til damer er blevet mere og mere populære, er der også mange, der styler dem sammen med deres yndlingskjole eller en nederdel. På denne måde skaber du et casual, men stadig fint look, der både kan bæres på kontoret og til familiefødselsdagen.

Sneakers til damer til forskellige ønsker og behov

Hos Peti Sko går vi op meget op i kvalitet og komfort, og vi er i kraft af dette kræsne, når det kommer til vores sortiment. Derfor har vi blandt andet sneakers til damer fra kendte mærker som SKECHERS, ECCO og MARCO TOZZI. Disse mærker er voldsomt populære og alle kendte for deres fantastiske pasform, komfort og kvalitet. Derudover finder du blandt vores sortiment af sneakers til damer mange forskellige designs herunder også et væld af forskellige mønstrer og farver. På denne måde kan du være sikker på, at du kan finde sneakers, der opfylder dine specifikke krav, hvad end det omhandler, hvordan skoen sidder på din fod, eller hvilket udseende skoen har.