FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Sandal uden hæl

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange kvinder ELSKER at skifte de indelukkede sneakers og støvler ud med et par luftige sandaler om sommeren. Se hele vores udvalg af sandaler uden hæl herunder.

Filters

Viser 1–20 af 291 resultater

Den øjeblikkelige følelse af glæde man får, når man sætter fødderne i en let og luftig sandal uden hæl, kan ikke sammenlignes med meget andet. Når temperaturerne stiger i dejlige Danmark, eller når man er på ferie i sydens sol, er sandaler uden hæl en tro følgesvend. Derfor kan de fleste kvinder nok også blive enige om, at et par sandaler uden hæl er uundværlige – ligefrem et ’must have’ i enhver kvindes sommergarderobe. Dog er det ikke helt ligegyldig, hvilken type sandal du vælger. Hvis du er den type kvinde, der holder af at være tæt på jorden, kan du med fordel tjekke vores udvalg af flade sandaler ud her på siden. Vi har et bredt udvalg af sandaler uden hæl fra forskellige brands, der hver især leverer forskellige udtryk og designs. Vil du gerne vide mere sandaler uden hæl til damer, kan du stille nysgerrigheden nederst på denne side.

 

Sandaler uden hæl er gode for fødderne

Uanset om du generelt set døjer med dine fødder eller ej er en sandal uden hæl – ergonomisk set – det bedste valg til dine fødder. Selvfølgelig skader en lille hæl ikke – og den kan i nogle tilfælde også støtte foden – det handler om, hvilken type fod du har. Men i store træk synes langt de fleste kvinder, at en sandal uden hæl er det mest behagelige at have på i længden. Der kan dog også være andre grunde til, at man foretrækker en sandal uden hæl. Måske har man nogle problemer med ens fødder, som gør, at man ikke kan have sko med hæl på. Det kan også være, at man har svækkede ankler eventuelt på baggrund af tidligere skader. Uanset hvad grunden er, er det dejligt, at der findes et hav af forskellige sandaler uden hæl til kvinder. Er du også tilhænger af flade sandaler? Så skal du klart dykke ned i vores udvalg her på siden. Vi er sikre på, at du vil finde nogle, du kan lide.

 

Sandaler uden hæl til enhver smag og behov

Som med alle andre sko er en sandal ikke bare en sandal. Det synes vi hos Peti Sko i hvert fald ikke. Derfor har vi også fokus på at tage forskellige typer af sandaler uden hæl ind i vores sortiment. Vi har derfor alt fra en klassisk Birkenstock sandal, til de velkendte sandaler, der lukkes med velcro over vristen og/eller ovenpå foden, fra for eksempelvis Ecco. Sandalerne fås yderligere i mange forskellige designs, der favner alt fra ensfarvede, sorte sandaler til flerfarvede sandaler og sandaler med en brun bund. Er du mere til en sandal uden hæl, der minder om en ”flipflop”, er dette også at finde blandt vores sortiment her på siden.

 

Sandaler uden hæl fra førende brands

Hos Peti Sko går vi meget op i, at kvalitet, komfort og design er i top på det fodtøj, vi forhandler. Derfor bærer vores udvalg af sandaler uden hæl til damer præg af nogle af de mest førende brands i skobranchen. Du finder blandt andet både de kendte Arizona sandaler fra Birkenstock, ECCO sandalen med den velkendte receptor sål og lækre slip in sandaler fra Copenhagen Shoes. Alle vores sandaler uden hæl til kvinder findes i mange forskellige materialer, farver, mønstre og pasformer. Vi lægger meget vægt på, at der skal være noget til enhver smag og enhver fod. Dette er derfor også ”top of mind”, når vi udvælger nye produkter til vores sortiment af sandaler uden hæl til damer.