FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Sandal med hæl

På denne side finder du vores udvalg af lækre sandaler med hæl til damer. Selvom den danske sommer til tider kan skuffe, er et par gode sandaler stadig et must. For når den danske sommer viser sig fra sin gode side, er det bedst og mest komfortabelt at have en luftig sandal på.

Filters

Viser 1–20 af 82 resultater

Det er også i høj grad de fleste kvinders foretrukne fodtøj, hvad end det gælder den lune danske sommer eller ferien sydpå. Sandaler har ofte fået ry for være fodtøj med fokus på det praktiske frem for udseendet. Dog behøver det langt fra at være sådan – sandaler kan sagtens være lækre at se på. Er de feminine og fine elementer det bærende for din personlige stil, vil en sandal med hæl være lige dig. Se hele vores udvalg af sandal med hæl herunder og læs mere om sandaler med hæl til kvinder nederst på siden.

 

Style din sandal med hæl lige som det passer dig

Det fede ved en sandal med hæl er, at du kan style den præcis, som du ønsker og kan lide det. Ofte ønsker vi forskellige udtryk og klæder os derfor anderledes på jobbet og til festen. Uanset anledningen har de fleste dog stadig en personlig stil, der er en gennemgående faktor for valg af både sko og tøj. Derfor har vi hos Peti Sko et bredt udvalg af forskellige lækre sandaler med hæl til damer. Der er ingen tvivl om, at sandaler med hæl er særdeles velegnede til kjole og nederdele, da de ofte bidrager til et feminint og formelt look. Dog behøver det ikke altid være sådan. Afhængig af hvilken type sandal med hæl, du foretrækker, kan den nemt styles således, at looket dæmpes og gøres mere casual – hvilket er perfekt til en mere afslappet hverdagsstil. Sandaler med en mellemhøj hæl er også særdeles velegnede til jobbet om sommeren eller en uformel tur i byen med veninderne. Sandaler med en meget høj hæl kan du med fordel ”gemme” til de mere formelle anledninger. Kun fantasien sætter grænser, og en sandal med hæl kan være i spil til alle typer af outfits.

 

Sandaler med hæl kan bruges (næsten) hele året rundt

Mange forbinder sandaler i det hele taget med varmt vejr. Det er da heller ingen hemmelighed, at sandaler oftest egner sig bedst til de lunere årstider eller til den længe ventede ferie mod varmere himmelstrøg. Dog er det i nogle tilfælde lidt anderledes med en sandal med hæl. Grundet det gennemgribende feminine udtryk en sandal med hæl kan give dit outfit, er der mange kvinder, der bærer dem på mange forskellige tidspunkter af året. Ofte kommer en sandal med (høj) hæl i spil ved mere formelle anledninger, og da disse kan afholdes året rundt, følger sandalen for nogle kvinder med. Er man bevidst om, at man ikke skal opholde sig udenfor i længere tid af gangen, hvis der er koldt, kan man sagtens have en sandal med hæl på. Nogle kvinder foretrækker at have bare ben, men andre godt kan lide det udtryk, som nylonstrømpebukser giver under sandalen. Vores bedste råd til dig er at følge din mavefornemmelse. Vi kan godt forstå, at du vil have din yndlingssandal med hæl på året rundt, men er der minusgrader og sne udenfor, er det måske ikke den bedste idé. Her kan lukkede stiletter eller et par støvler med høj hæl været et bedre alternativ, da du på denne måde stadig får længere ben, samtidig med at du bibeholder den klassiske og feminine stil.

 

Sandal med hæl fra kendte brands

Hos Peti Sko står kvalitet, komfort og design højt på listen. Derfor er vi også meget kritiske, når vi udvælger nyt fodtøj til vores sortiment. Dette afspejles også i vores udvalg af sandaler med hæl til damer. Udvalget er nemlig domineret af nogle af de bedste fodtøjsproducenter på markedet. Du finder derfor både sandaler med hæl fra blandt andet populære Marco Tozzi, Gabor og ikke mindst Copenhagen Shoes. Se hele udvalget ved at scrolle op – og find din nye yndlingssandal med hæl i dag.