FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Pumps

Giv din garderobe et feminint og moderne løft med et par høje hæle, der passer til ethvert sæt tøj og enhver lejlighed. Til arbejdsdagene på kontoret, til byture med vennerne, barnedåben i familien eller bare til de dage, der kræver det lille ekstra med et par lækre og stilfulde pumps.

Filters

Viser 1–20 af 93 resultater

Hos Peti-Sko har vi et stort udvalg af Pumps, der passer perfekt til dig. Den ikoniske skomodel er produceret i et hav af forskellige udgaver, modeller og prisklasser af nogle af verdens førende brands. Hos Peti-Sko fører vi mærker som Ara, Gabor, Marco Tozzi, Billi Bi, CPH, Mentor og flere andre. Vi har næsten 100 forskellige par Pumps, så mon ikke, du kan finde et par, der passer perfekt til dig?

Pumps til enhver lejlighed og stil

Med et eller flere par pumps i garderobeskabet har du altid et par sko, der passer præcis til din stil, og som er passende, uanset hvad dagen byder på. Pumps giver dig et perfekt alternativ til de fine stilletter og festsko, mens de er et anderledes feminint, stilfuldt og selvsikkert alternativ til de mere  afslappede sneaks og loafers. Ligesom både loafers, sneaks og alle andre typer sko, kan du få pumps i alle stile, farver, modeller, faconer. Der er pumps med enkle detaljer, og der er pumps med eksklusive detaljer, der er de helt enkle og stilrene, der passer til alle sæt tøj i garderoben. Og så er der pumps i vilde farver, med de helt høje hæle, til når du gerne vil skille dig ud. Pumps kommer i flere forskellige højder, både dem med en lille hæl, der giver et par centimeter i højden, mens der er pumps på adskillige centimeter, der giver dig et stort løft. Hælene kan samtidig variere i tykkelse fra de fodbrede hæle til de helt tynde. Hvilken højde du skal vælge, afhænger helt af din egen stil, og hvilket outfit der passer til skoene. Den lille hæl passer generelt bedst til hverdags-outfit og mere afslappede arrangementer, mens de høje og mere eksklusive pumps er ideelle til festkjoler, mens de samtidig også går godt til et par jeans og en skjorte.

Pumps: En elegant klassiker, der er med på moden

Pumps er en af de mest klassiske sko gennem tiden. Den ikoniske model har været en fast del af garderoben hos kvinder i alle samfundslag gennem de seneste mange, mange år. Det er også derfor, nogle af verdens største modehuse hurtigt tog modellen til dig og gjorde den til sin egen. I dag er der flere Pumps modeller, end du kan tælle til i alle forskellige prisklasser og designs.