FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Loafer

Et par flotte loafers går aldrig af mode – og de passer til næsten alle garderobens outfits. De enkle ”slip-ons” giver dig et utal af muligheder for at gå i behagelige, enkle og flotte sko.

Filters

Viser 1–20 af 29 resultater

I et par loafers kan du både se afslappet ud, du kan se tjekket ud på byturen, og de passer perfekt til kontorgarderobens skjorte og jakke til dagene på kontoret, der kræver det lille ekstra. Fælles for alle vores loafers er komfort og design, som giver dig en sko, der altid er lige til at stikke fødderne i.

Stort udvalg af loafers

Hos Peti-Sko finder du et stort udvalg af Loafers fra kendte brands som ARA, Billi Bi, Bubetti, Ca'shott, Copenhagen Shoes, Gabor, Marco Tozzi og Wonders, der passer til din personlige stil. Når det kommer til Loafers er der nemlig et utal af muligheder for at finde modeller, farver og designs med små detaljer, der enten passer til dit outfit, når du vil skille dig ud fra mængden, og de enkle outfits, der kræver en enkel loafer. Se fx de mange forskellige farver, der går over både gul, grøn, brun, leopard, blå grå og sort, og de mange forskellige materialer, loafers bliver produceret i. Vi har dem i alt fra skind, ruskind og tekstil.

Komfort og god stil med loafers

Med loafers har du mange muligheder for at sammensætte alt fra et sporty til professionelt look, men uden at gå på kompromis med komforten. Skoene har ofte kun en lille hæl og er derfor behagelige at gå i i mange timer. Samtidig er skoene ofte bløde og behagelige, og især om sommeren er de et oplagt skovalg, der også sikrer god luft til fødderne og et pænt look til dit sommer out-fit.

Loafers på Peti-Sko

Vi har et stort udvalg af mange forskellige loafers. Der er dem i skind, i ruskind og i tekstil, og der er dem, der skiller sig ud i flotte farver, og dem der er mere afdæmpede og enkle. Med andre ord har vi en loafer til enhver stil og smag. Skal din garderobe ikke have glæde af mindst ét par loafers? Så er Peti-Sko et godt sted at begynde, og din garderobe vil ikke tage skade af et have mindst et par loafers at vælge imellem – vælg fx et par farverige og et par helt enkle. Så er du klar til både bryllupper, begravelser og arbejdsdagen på kontoret i et par lækre loafers.