FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Hjemmesko og Tøfler

Hos Peti Sko finder du alle typer af hjemmesko, lige fra de bløde, du kan have på i sofaen, til de hårdere træsko-agtige modeller, der er bedre i orangeriet eller til turen rundt i haven.

Filters

Viser 1–20 af 65 resultater

Er der en værre følelse end at fryse om fødderne? Nej vel. Et par dejlige, bløde, varme hjemmesko er guld at have i garderoben, når du går rundt derhjemme. Hjemmeskoene kan være alt fra store bløde uldposer til de mere enkle og moderne. Hver ting til sin tid, og vil du også have et par med en hårdere bund, der er skridsikker, som du kan gå til købmanden i, kan man også få det. Der er med andre ord noget til en hver stil og et hvert behov.

Hjemmesko med stil og funktionalitet

For os er en hjemmesko et bredt begreb. Det kan både være de bløde og ultravarme af slagsen fra Woolies, men det kan også være sandaler som fx Birkestock, der er knap så varme, men som giver dig masser af komfort til dagens gøremål. Uanset hvilken type du vælger, har vi et stort udvalg af forskellige hjemmesko. Dine nye hjemmesko behøver ikke være grå og kedelige, du kan nemlig få hjemmesko, der er fyldt med farver og i mange forskellige modeller, så du kan gennemføre din stil, selv når du vil have varme fødder derhjemme.

Mange mærker og modeller af hjemmesko til damer hos Peti-Sko

Gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige hjemmesko. Vi har en hel håndfuld af stærke mærker, der hver især er kendt for deres gode kvalitet med forskellige flotte udtryk. Vi fører blandt andre mærkerne Glerup, Birkenstock, Woolies, Mols, Bella Moda, Ølholm, Rohde og Marco Tozzi. De stærke mærker er med til at sikre dig, at du hos Peti-Sko kan finde den hjemmesko, der passer præcis til din stil og dit behov.

Hvilken hjemmesko skal du vælge?

Inden du går i krig med at shoppe dine hjemmesko, så tænk godt over, hvad dit behov kræver. Går du ud til postkassen eller en tur til købmanden i dine hjemmesko? Er du en evigt fodfryser, hvor fødderne kræver det varmeste uld, eller vil du bare have et par pæne hjemmesko, der kan lidt af det hele med god komfort til en lang dag på fødderne? Hvert behov kræver en hjemmesko, der passer. Uldhjemmeskoene bliver hurtigt ødelagt af de udendørs ture, mens en hjemmesko med en gummisål nemt vil klare dagligt udendørs brug. Heldigvis er vores store udvalg hos Peti Sko med til at sikre dig frit valg på de hylder, hvor dit behov er. Vi har de praktiske, de bløde, de moderne og de stilfulde – og vi har modeller, der kombinerer det hele. Er du i tvivl om, hvilke hjemmesko du skal vælge? Eller har du spørgsmål til størrelser, levering eller andet? Kontakt vores kundeservice, som er klar til at hjælpe dig!