FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Gummistøvler

Det er vigtigt at pleje sine gummistøvler lavet af naturgummi. De udtørre ligesom et par læder sko ville gøre.
Her finder du det rette plejeprodukt:  Gum spray 

Filters

Viser 1–20 af 31 resultater

Når regnen siler ned, sjappen ligger ankelhøjt på gaden, eller når svampejagten i skoven kalder, så er et par gummistøvler uvurderlige. De holder dig tør og varm, og giver dig mulighed for familieaktiviteter og store naturoplevelser, selv når Danmark viser sig fra sin vådeste og vildeste side – du kan tilmed se smart ud imens! Gummistøvler er langt fra kun som de grønne landmands gummistøvler, som er næsten ligeså praktiske, som de er knæhøje, de fås nemlig i dag i alle afskygninger til alle behov.

Dame gummistøvler hos Peti Sko

Hos Peti Sko har vi gummistøvler til alle behov. Gummistøvler er for os nemlig ikke kun en praktisk nødvendig, der skal holde dig tør og varm på fødderne. For os er gummistøvlerne dét, der gør det muligt at leve et moderne familieliv fyldt med aktiviteter i naturen. Og det er også dem, der sørger for, at du med god stil kan komme tørfodet på arbejde. Vores korte gummistøvler med mønster og farver fra Lacrosse, Sanita Felicia og Viking giver dig mulighed for præcis det. De forskellige farver og mønstre er en oplagt mulighed for at få et par gummistøvler, der passer både til dit behov og din helt personlige stil. Vi har også de knælange og mere klassiske gummistøvler til når vind, vejr og sjasket terræn virkelig kræver noget af dit udstyr. Men ingen siger, de behøver være hverken kedelige eller umoderne. Sanita Felicia byder igen på flere farver, mens Sanita Hunting giver dig en klassisk grøn gummistøvle til at fuldende de outdoor-look.

Langt fra de klassiske gummistøvler

Der er sket en rivende udvikling indenfor gummi støvler de seneste fire årtier, som har revolutioneret vores måde at tænke og bruge gummistøvler. Fra at de var en praktisk del af beklædningen hos landmænd, lystfiskere og skovriddere, til at de nu er et alternativ i skoskabet på niveau med sneakers og vinterstøvler. Det er blevet moderne at gå med gummistøvler. Den klassiske grønne eller sorte farve får nu i de fleste tilfælde hård konkurrence af alle regnbuens farver, ligesom de varierer i højden mellem ankler og knæ. Der også gummistøvler med for og snørebånd i mange af varianterne, som blot gør gummistøvlen endnu mere alsidig og anvendelig. Gummistøvler fås til alle typer behov – og alle dine outfits! Prøv at tænke på dit yndlings sæt tøj, og overvej, om et par gummistøvler faktisk ikke kunne være gode til? Det tror vi, de kan.

Køb dine gummistøvler hos Peti Sko

Hos Peti-Sko har vi gummistøvler til ethvert behov og til enhver stil. Vi fører mærker som Lacrosse, Santa Felicia og Viking, som alle er kendt for deres høje kvalitet. Køber du gummistøvler hos Peti Sko, kan du vælge præcis den gummistøvle, der passer til dit behov og din personlige stil. Du får høj kvalitet for vores lave priser. Tag et kig på vores gummistøvler og se, om vi ikke har præcis den gummistøvle, der kan holde dine fødder tørre og varme. Er du i tvivl om, hvilken gummistøvle du skal vælge, eller har du spørgsmål til størrelser, mærker og modeller, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe!