FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret
Filters

Viser 1–20 af 1279 resultater

Damesko – Peti Sko har fodtøj til alle kvinder

Leder du efter et par nye damesko? Hos Peti Sko finder du et stort udvalg af damesko lige fra hjemmesko til sandaler, pumps, sportssko, sneakers, støvler, gummistøvler – og alt ind i mellem. Vi har sko til enhver lejlighed – uanset om du ønsker komfortable damesko til en dejlig gåtur i skoven, et par smarte pumps til weekendens fest eller et par nye hjemmesko til hygge derhjemme. Peti Sko har damesko til dig, uanset hvilken alder du har – uanset om du er ung og på jagt efter tidens hippe sko, som du har set i modebladene, eller du er ældre, og dit fokus er på høj komfort. Kig rundt i vores store udvalg her på siden – vi er næsten sikre på, at vi også har et par nye damesko til dig. Du finder både billige og dyrere damesko – men altid i høj kvalitet.

Peti Sko har damesko til alle lejligheder

Har du også stået hjemme foran skabet og spejdet efter et par sko, som passer til lige netop det outfit, du har valgt i dag? Måske passer dine nuværende sko ikke i farven til dit tøj, måske havde du glemt, at dine sandaler er blevet for slidte til pænt brug – eller har du også stået og manglet gode gummistøvler til en regnvejrstur i skoven? Det kender vi godt hos Peti Sko. Derfor tilbyder vi naturligvis smarte sko til dig uanset, hvad du mangler i dit skab. Leder du efter et par sandaler til det dejlige vejr, og som er rigtigt gode at gå i, så kan Birkenstock være et godt valg. Birkenstock har lavet komfortable sandaler i mange år, og sandalerne ses overalt i bybilledet – også på de mest trendy modebloggere. Så du går ikke fejl af det tyske mærke, hvis du vil være med på moden og samtidigt lufte fødderne.

Højhælede damesko fra Peti Sko

Er du mere til pumps, har Peti Sko naturligvis også det til dig. Vi fører både de klassiske, sorte pumps med en moderat hæl, men du kan også finde pumps i mange andre farver og med både høj og lav hæl – alt efter, hvilket humør du er i, eller hvilken lejlighed eller outfit dine nye pumps skal passe til. Gabor producerer pumps i smukke farver og lækre materialer som ruskind og blødt, glat skind. Tag et kig på de lækre damesko fra Gabor lige her.

Damesko med højeste komfort

Vil du give dine fødder de bedste betingelser, så kan du med fordel kigge efter Peti Skos store udvalg af danske ECCO. ECCO laver sko med meget høj komfort, som dine fødder vil elske. Glem alt om lutter fodformede sko, som ECCO tidligere var kendt for – ECCO producerer i dag sko i alle typer lige fra smarte, højhælede sandaler til moderne sneakers og lækre slip-ons til virkeligt flotte støvler med og uden hæl.

Vi leverer dine damesko hurtigt

Når du har forelsket dig i et par damesko fra Peti Sko, skal du ikke bekymre dig om, om det tager flere uger at få dem. Vi leverer hurtigt – så du i løbet af 1 - 3 dage kan tage dine nye, smarte sko i brug. Husk, vi fører damesko fra førende, lækre brands og i alle typer og til alle priser. Tjek også vores store udvalg af damesko på udsalg.