FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Termostøvler

Termostøvler til børn er en nødvendighed, når man bor i Danmark. Derfor finder du på denne side vores flotte udvalg af termostøvler til børn.

Du finder vores guide til det rette valg her:
Har du yderligere spørgsmål angående cm mål eller andet så så skriv en mail til mail@peti-sko.dk

Filters

Viser 1–20 af 26 resultater

Vi har termostøvler, der henvender sig til både piger og drenge. På baggrund af dette indeholder vores sortiment af termostøvler til børn mange forskellige farver, mønstre og styles. Vil du gerne vide mere om termostøvler, kan du med fordel læse med herunder.  

Termostøvler til børn er uundværlige

Termostøvler til børn er nærmest et uundværligt supplement til dit barns udvalg af sko. Det skyldes blandt andet, at termostøvler til børn har den fantastiske egenskab, at de både kan holde dit barns fødder tørre og varme i kolde og våde måneder. Det er ingen hemmelighed, at vejret i Danmark er uforudsigeligt, men i efteråret og vinteren kan vi næsten være stensikre på, at der vil komme en del regnskyl – og måske endda også sne. Derfor er termostøvler til børn et must have for din søn eller datter, hvis de skal være godt klædt på til at være udendørs i et omskifteligt vejr.

Termostøvler til børn er en opgraderet gummistøvle

Termostøvler til børn er, ligesom en gummistøvle, en helstøbt støvle. Derfor vil termostøvlen og barnets regntøj sammen sørge for, at de holder helt tæt. På denne måde kan dit barn uden bekymring hoppe i vandpytter helt uden at få våde fødder. Desuden er termostøvler til børn forede og isolerende, så de små fødder ligeledes holdes varme ved lang tids leg udendørs. Nogle termostøvler er lige til at hoppe i, mens andre kan strammes ind, så de flugter tæt omkring barnets ben og på denne måde sidder endnu bedre fast. På baggrund af alt dette kan man sige, at termostøvler til børn er en slags opgraderet version af den klassiske gummistøvle. De holder fødderne tørre, men grundet foringen og isoleringen, der ofte er i termostøvler, holder de bedre på varmen end gummistøvler. Desuden er chancen for svedige og klamme fødder mindre i termostøvler til børn, end den er i gummistøvler.

Termostøvler til børn er slidstærke og holdbare

Ud over det faktum at termostøvler til børn er vandtætte og isolerende, er de også utroligt slidstærke og holdbare. Dog betyder dette ikke, at støvlerne er tunge. Termostøvler er nemlig lavet i et letvægtsmateriale, der gør, at barnet uden problemer eller gener nemt kan hoppe rundt og lege, når det har støvlerne på. Dette er en klar fordel for alle børn, da der som regel er fart over feltet, når de leger – uanset om det foregår i daginstitutioner, på skoler eller derhjemme i haven i  weekenderne.  

Termostøvler er perfekte til lave temperaturer

Med det vejr vi har i Danmark, kan termostøvler til børn være en nødvendighed både i foråret og efteråret. Dog er der også mange, der bruger dem om vinteren, og det kan man også sagtens. En tommelfingerregel siger, at termostøvler til børn som udgangspunkt kan holde fødderne varme helt ned til mellem minus 12-15 grader. Dog anbefaler vi, at du i sammenspil med dit barn selv tager stilling til, om dette er tilfældet for barnets specifikke termostøvle, da ingen støvler er ens. Derudover er ingen børn ens, og nogle fryser deres fødder mere end andre. Derfor kan en god tyk strømpe i støvlen også være en god idé, hvis dit barn fryser ekstra om sine fødder.

Termostøvler der matcher regntøjet

Ligesom gummistøvler findes termostøvler til børn i et væld af forskellige modeller og farver. Vi godt er klar over, at den største grund til, at man ifører sit barn regntøj/flyverdragt og termostøvler er af rent praktiske årsager – de skal holdes varme og tørre. Men vi ved også, at det for mange forældre betyder noget, at ens barn er ”godt klædt på” rent stilmæssigt. Derfor muliggør vores store udvalg af termostøvler til børn, at du som forælder kan finde termostøvler til din søn eller datter, der matcher deres regntøj.

Spørgsmål vedrørende termostøvler til børn?

Vi håber meget, at ovenstående skriv angående termostøvler til børn har givet dig et godt grundlag for at vælge de helt rigtige støvler til netop dit barn. Er du dog gennem din læsning blevet i tvivl om noget, eller har du brug for råd og vejledning vedrørende termostøvler til børn? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med hvad end, du skulle have brug for.