FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Støvler

Er du på jagt efter et par nye støvler til børn? Måske er de gamle støvler slidt op, eller er dit barn vokset ud af dem? Uanset hvad grunden er til, at du leder efter et par støvler til børn, så er du kommet til det rette sted.

Du finder vores guide til det rette valg her:
Har du yderligere spørgsmål angående cm mål eller andet så så skriv en mail til mail@peti-sko.dk 

Filters

Viser 1–20 af 207 resultater

På denne side har vi hos Peti Sko samlet vores lækre udvalg af praktiske støvler til børn. I et land som Danmark, hvor regn nærmest er en fast bestanddel af vejret året rundt, er det vigtigt, at dit barn er klædt godt på. Et par gode støvler til børn er derfor nærmest en nødvendighed, når dit barn færdes og leger udenfor i vådt og/eller smattet terræn. Udforsk vores sortiment af støvler til børn herunder, og er du nysgerrig, kan du læse mere om emnet nederst på siden.

 

Støvler til både drenge og piger

Hos Peti Sko har vi støvler til børn – både piger og drenge. Dette kommer til udtryk i henholdsvis det specifikke design, farvevalget og ikke mindst pasformen på støvlerne. Drenge og pigers fødder er ikke ens, og jo større drengene bliver, jo større er chancen for, at de får både bredere og større fødder end pigerne. Derfor skal pasform og størrelser helt generelt være tilpasset de specifikke behov, som det pågældende barns fødder har. Derfor er vores sortiment af støvler til børn både bredt og varierende.

 

Hold fødderne varme og tørre med støvler til børn

Generelt skal man ikke gå på kompromis, når det gælder fodtøj. Dog er det især vigtigt, at børns fødder får den optimale støtte og komfort. Det skyldes især, at børns fødder vokser og ændrer sig, og dette skulle de gerne have de optimale forhold til at gøre, så dit barn ikke oplever smerter i fødderne under processen. Dog er det noget, som nutidens skobrands er yderst opmærksomme på, når de blandt andet udvikler støvler til børn. Hos Peti Sko udvælger vi nøje, hvilke støvler til børn, der indgår i vores sortiment. Vi går ikke på kompromis og ønsker kun, at de bedste brands med fokus på ergonomi, pasform og kvalitet indgår i vores sortiment.

 

Støvler til børn og deres påvirkning af fødderne

Man er i moderne tid også blevet mere opmærksom på, hvilken indvirkning barndommens udvikling har på barnets helbred (fysisk som psykisk) senere i livet. Dette gælder også, når det kommer til barnets fødder. Dårligt fodtøj, der for eksempel er for småt, for stort eller for smalt, fører ofte til irriterende og hæmmende fodproblemer senere i livet. Hjælp dit barn til en bedre fodsundhed ved kritisk at udvælge, hvilket fodtøj det har på. De støvler til børn, vi forhandler hos Peti Sko, kan du roligt og trygt købe til dit barn. Dog ved vi, at du er eksperten, når det kommer til dit barns fødder. Du har overblikket over samt erfaring med, hvilken type støvle der bedst opfylder barnets behov. Derfor kan du, når du scroller gennem vores udvalg, med fordel have dette med i overvejelserne. Ingen børn er ens – heller ikke deres fødder.

 

Støvler til børn hele året rundt

Der findes et hav af forskellige typer støvler til børn. Ja, faktisk findes der så mange forskellige slags, at dit barn i princippet kunne have forskellige støvler på hele året rundt. Om vinteren vil et par termostøvler være ideelle til at holde fødderne varme og tørre. Disse kunne meget vel suppleres af et par gummistøvler, der også er uundværlige i det danske efterårsvejr, hvor himlen ikke er bleg for at åbne sig. Et par lette støvler – for eksempel en Chelsea- eller bikerstøvle – vil være helt perfekt til både foråret og eventuelt de kølige sommeraftener. Vores sortiment er så bredt og alsidigt, at du vil kunne finde støvler til de forskellige tider på året blandt det. Du og dit barns personlige stil samt de specifikke behov dit barns fødder har, baner vejen for hvilke støvler der er de helt rigtige. 

 

Råd og vejledning om støvler til børn

Har du brug for ekspertise til finde støvler til dit barn? Så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at hjælpe med gode råd og ekspertvejledning, så du får den allerbedste forudsætning for at købe de rigtige støvler til dit barn. Uanset om du har spørgsmål vedrørende et brand, en specifik støvle eller spørgsmål vedrørende størrelse og pasform, så kan vi være behjælpelige.