FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Sneakers

På udkig efter sneakers til børn? Så er du landet det rette sted. På denne side finder du nemlig vores lækre udvalg af fede sneakers til børn. Vores flotte sortiment indeholder både sneakers til piger og sneakers til drenge.

Du finder vores guide til det rette valg her:
Har du yderligere spørgsmål angående cm mål eller andet så så skriv en mail til mail@peti-sko.dk

Filters

Viser 1–20 af 204 resultater

Selvom der findes sneakers henvendt til hhv. drenge og piger, er mange sneakers til børn unisex i både pasform og udseende, hvilket gør udvalget endnu større for det enkelte barn og dets forældre. Det er vigtigt, at dit barn har gode sko på sine fødder, så de ikke ødelægges, mens de vokser. Har du lyst til at vide mere om sneakers til børn? Så læs med herunder!

 

Sneakers til børn er de moderne kondisko

Har du nogensinde grublet over, hvad forskel på kondisko og sneakers til børn er? Bare rolig – du er ikke alene, og vi har svaret til dig. Der er ingen forskel. Sneakers er egentlig bare det moderne ord for kondisko. Ordet ”sneakers” er afledt af det engelske ”to sneak up on”, som oversat betyder at liste sig lydløst ind på nogle eller noget. Skoenes bløde gummisåler og flade bund gør det nemlig nemt og behageligt at bevæge sig rundt helt uden at gøre sig bemærket. Dette er især en fordel for børn, der hver dag bevæger sig meget – og sommetider hurtigt – på deres små fødder i børnehaver, skolegårde eller hjemme i egen have. Langt de fleste sneakers til børn stopper lige under ankelknoglen og gør hermed bevægeligheden og friheden for foden større, end hvis barnet havde en støvle på. 

 

Udseendet på sneakers til børn betyder noget

I gamle dage, da tiden var en anden, gik man ikke så højt op i, hvordan sko så ud – så længe de var praktiske og beskyttede fødderne. Det har dog fuldstændig ændret sig. For som med alt andet i vores moderne tid, betyder udseendet også noget, når det kommer til sneakers til børn. Lige som voksne gerne vil klæde sig smart og moderne, vil børn det i højere og højere grad også. Derfor er markedet for sneakers til børn også vokset, og de konkurrerende brands er efterhånden rigtig mange. Det er derfor muligt at imødekomme stort set alle behov indenfor sneakers til børn, og priserne varierer meget fra brand til brand, hvilket gør, at alle kan være med økonomisk.

 

Sneakers til børn i høj kvalitet

Hos Peti Sko synes vi, det er vigtigt, at det er så nemt for dig som muligt at finde præcis dét par sneakers, der opfylder dit barns behov. Når vi taler om ”behov”, mener vi både udseende og stil, såvel som de rent praktiske behov et par børnefødder kan have. Derfor har vi også de kritiske briller på, når vi udvælger brands og specifikke modeller til vores sortiment af sneakers til børn. Kun de sko, der er blandt de bedste i branchen for sneakers til børn, slipper gennem nåleøjet og ender i vores udvalg. På denne måde har vi gjort en del af arbejde for dig, og du kan nu være sikker på, at uanset hvilket par sneakers til børn, du vælger fra vores udvalg, vil de være i høj kvalitet og god komfort. Som altid er børnefødder forskellige, og du har måske en generel fornemmelse af, hvad der virker godt for netop dit barn – denne viden kan du med fordel drage nytte af. Måske er der en helt bestemt model, form eller et bestemt brand, der virker rigtig godt. Eller måske er der et bestemt udseende I går efter. Uanset hvad kan I med fordel gå på opdagelse i vores flotte udvalg af sneakers til børn på denne side. I vil ikke fortryde det.

 

Sneakers til børn og det danske vejr

I princippet kan sneakers til børn benyttes hele året rundt. Dog siger det nok sig selv, at sneakers, grundet deres ofte lette og luftige materiale, ikke velegner sig hverken de store vandpytter eller sne. Det er altid en god idé at imprægnere sneakers til børn, inden de tages i brug og løbende herefter, ligesom det er en god idé at vedligeholde og rengøre dem med skorens. Dog gør en imprægnering ikke sneakers til børn ligeså vandtætte som termostøvler og gummistøvler, men det kan hjælpe med at beskytte sneakers og fødder ved mindre regnbyger. Derfor er sneakers til børn som hovedregel sko, dit barn kan have på hele året rundt – du bør dog altid vurdere det på baggrund af vejret den pågældende dag.