FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Sandaler

Vi har et stort udvalg af sandaler til børn fra kendte mærker som blandt andet SUPERFIT og Bundgaard. Vores sortiment af sandaler til børn henvender sig både til piger og drenge, hvilket kommer til udtryk ved både pasform og design.

Du finder vores guide til det rette valg her:
Har du yderligere spørgsmål angående cm mål eller andet så så skriv en mail til mail@peti-sko.dk

Filters

Viser 1–20 af 129 resultater

Sandaler er et must have for dit barn på de lune, danske forårs- og sommeraftener, men også når det for eksempelvis gælder ferien sydpå. Fødderne har nemlig allerbedst af at få frisk luft, når vejret er varmt. Et par fødder, der er pakket ind i strømper og lukkede sko i varmt vejr, har større chance for at udvikle generende svampetilstande og skabe ubehag for dit barn. Derfor er det bedst for dit barns fødder at have sandaler på, men uden at gå på kompromis med komforten. Det er nemlig også vigtigt, at sandaler til børn sidder rigtigt på, så de yder den helt rigtige komfort og støtte til netop dit barns fod.

Sandaler til børn der matcher forskellige behov

Det er vigtigt for os, at du kan finde sandaler, der matcher dit barns behov – uanset om du er forælder til en dreng eller en pige (eller måske endda begge dele). Dog ved vi også, at det er ekstremt vigtigt, at dit barns sandaler er af høj kvalitet, så barnets fødder ikke skades ved brug af sandalerne. Derfor er vores udvalg af sandaler til børn utroligt bredt. Fælles for alle sandaler er dog, at du trygt kan lade dit barn bære dem – vi fører nemlig kun de bedste brands af sandaler til børn.

Hvilke sandaler er bedst til børn?

Det er ingen hemmelighed, at ingen børn er ens. Det gælder også, når det kommer til deres fødder. Børn har vidt forskellige fødder, der ligeledes kan have vidt forskellige behov, når det kommer til den helt rigtige pasform. Sandalen bør hurtigt tilpasse sig dit barns fod, således at sandalen er behagelig at have på og samtidig yder den nødvendige støtte. Umiddelbart kunne man tro, at det gælder om at stramme sandalen så meget som muligt, således at den sidder stabilt fast på barnets fod. Dog er det bedst, at man ikke strammer spændet alt for meget, så foden stadig har mulighed for at bevæge sig en smule. Omvendt skal sandaler til børn heller ikke sidde for løse, da det kan skade foden.

Lukning på sandaler til børn

For at opnå den bedst mulige pasform til dit barns fod, bør du kigge på lukning på sandaler til børn. Den klassiske børnesandal er en såkaldt ”lukket sandal”, der via velcro lukkes over vristen på barnets fod. Dog findes der også mange sandaler til børn, der lukkes via et spænde omkring barnets fod eller ankel. Begge lukningsformer er rigtig gode, når det gælder sandaler til børn. Dette skyldes, at man via enten velcrolukningen eller spændet kan stramme og løsne sandalen, så den nemmere tilpasser sig dit barns fod. Så hvad end dit barn har en smal eller bred fod, vil disse to lukningsmetoder være supersmarte, når det kommer til valg af sandaler til børn.

Sandaler til både piger og drenge

Rent designmæssigt finder du både sandaler, der er henvendt til drenge og piger. Vi har sandaler i både neutrale farver som brun og sort, men også sandaler i fine lyserøde nuancer med flotte detaljer som fx blomster. Der er dog ingen regler – dit barn kan vælge præcis de sandaler, det ønsker, så længe du som forælder har sagt god for pasformen og kvaliteten. Vi ved dog også godt, at forældre som regel har en finger med i spillet, når det gælder udseendet på sandaler til børn. Derfor kan du i samspil med dit barn kigge vores side igennem og måske opnå en form for enighed omkring den helt rigtige sandal.

Sandaler til børn er uundværlige

Når alt kommer til alt, er et par gode sandaler til børn helt uundværlige. Og med udgangspunkt i vores brede udvalg af netop sandaler til børn, er vi sikre på, du kan finde nogle, du kan lide på siden her. Vi er leveringsdygtige i et væld af børnesandaler – hvad end dit barn står og mangler en lækker pigesandal med en masse fine og lyse farver, eller det er en sej blå drengesandal, det gælder. Én ting kan du dog være sikker på: Ved køb af et par sandaler til børn fra Peti Sko, kan du som forælder gå de lune tider i møde uden stress over dit barns fodtøj. Vi håber meget, at dit barn vil få glæde af sine nye sandaler, så det ubesværet kan lege sig igennem sommeren – uanset om den nydes herhjemme i Danmark eller på tur i udlandet.