FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Hjemmesko

Du ville ikke selv gå og fryse om fødderne, så hvorfor skulle dine børn? Svaret er selvfølgelig nej. Hjemmesko til børn er lige så vigtigt, som de er til dig og resten af familien.

Filters

Viser 1–20 af 25 resultater

Børns fødder er mindre end voksnes, og derfor er risikoen for at fryse om fødderne også større. Desuden kan der være en stor del sikkerhed i et par gode hjemmeside, hvor en nubret gummisål kan gøre hjemmeskoene til børnene skridsikre og gøre leg og løb på hjemmets gulve til en bedre og mere sikker oplevelse. Hos Peti-Sko har vi et stort udvalg af børnehjemmesko til alle aldre i mange former og farver fra kendte brands som Bisgaard, Bundgaard, GLERUPS og SportsGroupe DK

Pæne hjemmesko til børn

Hjemmesko er et vidt begreb, og der er ingen faste normer, når man designer hjemmeside – ikke andet end at de skal være velegnede til at benytte i hjemmet. Hjemmesko bliver lavet i uld, i skind, ruskind. De fås med en hårdere sål, blød sål, og de fås med forskellige lukninger som lynlås, velcro og som hjemmesko, der er lige til at træde i. Mulighederne for gode og varme hjemmesko er med andre mange, og du har mulighed for ikke blot at give dit barn varme fødder, men også for at give dit barn noget pænt på fødderne, der måske endda passer til jeres stil i hjemmet.

Hjemmesko til børn til hver sæson

Når du ser på hjemmesko til dit barn er det vigtigt at tænke årstiderne ind i beslutningen – temperaturerne varierer selv sagt fra sommer- til vinterhalvåret, og derfor kan vinterhjemmesko være alt for varme om sommeren, mens børnene risikerer at fryse fødderne om vinteren i sommersutskoene. Har i gulvvarme, er det ligeledes værd at overveje, om fodtemperaturen er tilstrækkelig høj til at sommerhjemmesko kan klare tricket hele året. Der er også lidt ekstra at overveje på i hvert fald sommersutskoene. Når solen skinner, døren til have står åben og der er fri leg, er det vigtigt, at hjemmeskoene klarer en løbetur på græsplænen, en tur i sandkassen og leg på vejen. Det stiller store krav til kvaliteten på sålerne, som der ikke må gås på kompromis med, når der skal leges ude og inde i Sommer Danmark. Find dine hjemmesko her på vores hjemmeside, hvor vores mange forskellige brands og styles helt sikkert giver dig den hjemmesko, dit barn har brug for.