FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Gummistøvler

På denne side finder du vores store udvalg af gummistøvler til børn. De fleste forældre har nok erfaret, at det er de færreste børn, der siger nej til at hoppe i en vandpyt. Derfor er det vigtigt, at du investerer i et par gode gummistøvler til dit barn.

Du finder vores guide til det rette valg her:
Har du yderligere spørgsmål angående cm mål eller andet så skriv en mail til mail@peti-sko.dk

Filters

Viser 1–20 af 45 resultater

Hos Peti Sko har vi et væld af forskellige gummistøvler til børn i vores sortiment. Dette skyldes blandt andet, at vi ved, at ingen børn er ens – heller ikke når det gælder deres fødder. Derudover er stil og smag også ganske individuelt for børn (og måske i virkeligheden mest blandt deres forældre). Derfor indeholder vores sortiment af gummistøvler til børn støvler til både piger og drenge samt gummistøvler i forskellige designs, farver og mønstre.

Gummistøvler er et must i Danmark

Noget af det eneste, du kan være sikker på, når det kommer til det danske vejr, er, at du ikke kan være sikker på noget som helst. Dog er der næsten altid chance for et godt regnskyl, og som barn er en vandpyt ret svær at undgå. Resultatet af regnvejr er ofte, at vandpytterne skal hoppes, plaskes og leges i. Derfor er gummistøvler et must blandt dit barns udvalg af sko. Med et par gode og praktiske gummistøvler til børn, kan du som forælder trygt sende dit barn ud i verden – uanset om det skal i daginstitution, på tur med bedsteforældrene eller noget helt tredje. Dit barn undgår våde og kolde fødder, og som forælder slipper du for et utal af våde strømper og forkølelser som følge af de våde fødder.

Match regntøj og gummistøvler

For os hos Peti Sko er det vigtigt, at vores sortiment af gummistøvler til børn er bredt. Vi vil nemlig gerne sikre, at du kan finde lige præcis de gummistøvler, der for eksempelvis matcher dit barns regntøj. Vi har både gummistøvler til børn i de klassiske sorte, røde, gule og blå farver, gummistøvler der er flerfarvede eller med mønstre og endda også smarte gummistøvler med glimmer. Derudover har vi både lange gummistøvler, gummistøvler der går til skinnebenet og de helt korte gummistøvler til børn. På denne måde sikrer vi, at der er noget for en hver smag. Derfor synes vi, du skal tage et kig ned af siden her og finde lige præcis de gummistøvler til dit barn, der matcher dine (og dit barns) ønsker og behov.

Undgå svedige fødder

Alle gummistøvler til børn, vi forhandler, er vandtætte. Det er jo umiddelbart godt, da det præcis er formålet med støvlerne: At holde børns fødder tørre i våde omgivelser. Dog bevirker denne vandtæthed, at væsker som fx sved har svært ved at forlade gummistøvlen. Du kender det måske selv, fra da du var barn. Efter en hel dag udenfor i regnvejr, skal man ind og have tørt tøj på. Man tager gummistøvlen af, og svedige strømper er hvad der møder en. Dit barn vil højest sandsynligt opleve det samme, og det kan være rigtig ubehageligt. En løsning på problemet er at vælge strømper af materialer, der er svedtransporterende. Strømper af uld og polyester er gode forslag til strømper, der er behagelige at have på i gummistøvlerne. Omvendt vil strømper af bomuldsmateriale holde på fugten i støvlen, og gør oplevelsen træls for dit barn.

Forlæng levetiden på dit barns gummistøvler

Der er intet, der varer evigt, og ting der ofte bliver brugt bliver også hurtigere slidte. Det gælder også gummistøvler til børn. Dog er der flere ting, du som forælder kan gøre for at vedligeholde og forlænge levetiden på dit barns gummistøvler. For at holde gummiet på støvlen smidigt, anbefaler vi, at du smører støvlerne ind i brun sæbe. På denne måde undgår du, at gummiet på støvlen sprækker. Dette skyldes, at naturgummi indeholder olier, der med tiden fordamper, og det er det, den brune sæbe går ind og modarbejder. Derfor er det også vigtigt, at du ikke tørrer dine gummistøvler på en radiator eller andet, der afgiver en høj varme. Lad du dem i stedet lufttørre, bidrager du yderligere til forlængelsen af gummistøvlernes levetid.

Udtagelige såler er et hit

Som med alt andet fodtøj har også sålen i gummistøvler til børn noget at sige. I nogle gummistøvler sidder sålen limet fast, mens den i andre er løs. En fast sål kan være rar, fordi barnet undgår følelsen af, at sålen ”skøjter rundt”. Dog er der flere fordele ved en udtagelig sål. En løs sål er nem at tage ud og tørre, hvis dit barn har haft våde og svedige fødder gennem dagen. Derudover kan du ved at tage sålen ud og lade dit barn træde op på den følge med i, hvorvidt støvlen stadig passer dit barns fod eller ej.