FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Børnesko

Filters

Viser 1–20 af 655 resultater

Børnesko til alle børn hos Peti Sko

Skal du købe nye sko til dine børn? Så er du hos Peti Sko i gode hænder – vi har børnesko til alle børn uanset, hvilken type du er på jagt efter. Du kan få alt fra hjemmesko, lukkede og åbne sko, sko med snørebånd og uden snørebånd, sportssko og sneakers, sandaler, termostøvler, vinterstøvler med snøre eller lynlås og gummistøvler. Uanset hvilken type børnesko du leder efter, så har vi hos Peti Sko et stort udvalg. Vi sælger børnesko til alle børn – til de helt små, der skal have deres første sko, til de større børn, som skal bruge sko, der kan holde til masser af leg i al slags vejr, og til teenagerne, der måske har store krav til udseende på deres sko og støvler. Tag et kig på alle vores sko til børn – du finder let rundt i vores store udvalg. Leder du efter billige sko til børn, finder du også dem her hos Peti Sko.

Børnesko til mudder eller disko

Du kender det sikkert godt: Det regner, og dit barn skal have gummistøvler på i børnehave eller skole, eller det er varmt, og sandalerne skal hives frem fra bunden af skabet – eller måske skal dit barn til skolefest eller mormors runde fødselsdag – og så er gummirøjserne, sandalerne eller de fine børnesko blevet for små. Der er måske gået et helt år, siden barnet har løbet rundt i dem sidst – og nu mangler I et par nye børnesko, støvler, sandaler eller noget helt fjerde. Hos Peti Sko kan du heldigvis få alle de sko til dit barn, som I mangler. Vi tilbyder børnesko til alle barnets behov – de børnestøvler, som kan tåle regn og mudder, festsko til de store lejligheder, sandaler til det varme vejr, vinterstøvler, som er lette for dit barn at komme i, og som holder de små fødder dejligt varme og tørre. Vil I have holdbare børnesandaler og børnesko kan, I fx tage et kig på KangaROOS. Her finder i mange forskellige typer af sneakers og sandaler til børn i lækre materialer og farver. Se Peti Skos store udvalg af KangaROOS her. I går heller ikke fejl af det danske brand Bundgaard. Bundgaard producerer smukke og lækre børnesko i gode materialer og med fokus på komfort og pasform. Bundgaard ved, at vi skal passe på de små børnefødder, så derfor får du her virkelig kvalitet til dit barn.

Vælg den rigtige størrelse børnesko

Børnefødder skal have god plads til at vokse i de nye sko – derfor er det vigtigt, at du måler dit barns fod, inden du køber de nye børnesko. Læs her, hvordan du kan måle dit barns fod, og hvor meget voksetillæg, dit barn skal bruge i de nye sko. ( https://peti-sko.dk/boernefoedder-det-rette-valg/ ) Vi hjælper også meget gerne med at finde den rette størrelse, inden du køber nye børnesko hos Peti Sko.

Sko til teenagere

Vi har også sko til børn, der stiller krav til, hvordan skoene ser ud – det er måske især de større børn, som gerne vil have bestemte farver eller typer.  Teenagerne ved, hvad der rører sig i moden lige nu – og derfor følger vi også med i moden hos Peti Sko. Klik jer rundt i vores store udvalg og find de helt rigtige sko til din teenager.

Børnesko leveres hurtigt

Hos Peti Sko ved vi, at livet i børnefamilierne går stærkt. Måske har I lige opdaget, at barnets sko er blevet for små, og derfor skal I have leveret de nye sko hurtigt og effektivt, så barnet igen kan komme ud i verden med de rette børnesko klar til leg, sport og skole. Vi leverer jeres børnesko i løbet af 1 til 3 dage.