FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Peti-Sko sælger sko, sandaler, støvler, hjemmesko og gummistøvler til hele familien. I vores Familieklub finder du gode råd til at vælge de rigtige sko til børn, tips og tricks til at passe godt på familiens fodtøj, viden om skotyper, skopleje og føddernes anatomi.

Vi er eksperter i fodtøj til hele familien, så hvis du har spørgsmål til dit eller dit barns næste par sko, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på mail@peti-sko.dk eller ring på 52115762. Vores kundeservice er åben alle hverdage fra klokken 9.00 – 13.00. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit eller dit barns næste par sko.

Få tips og tricks til børnesko, størrelser og meget andet. Tilmeld dig familieklubben og spar 10% på alle ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig via din mail og oprette en konto hos os via den bekræftelsesmail du modtager. Når du er tilmeldt, kan du logge ind på shoppen og herefter vil alle varer, der ikke er nedsatte i forvejen, være nedsat automatisk med 10%.

Vil du være med i Familieklubben?