FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

WOLVERINE

Er du på jagt efter et par praktiske og stilrene støvler? Så skal du kigge på amerikanske Wolverine. Wolverine kan bruges både til en god gåtur og til pænt hverdagsbrug og arbejdsbrug, hvis du kan lide det cool look.

Filters

Viser alle 2 resultater

Størrelse

Wolverine har lavet historie siden 1883

Wolverine har eksisteret siden 1883, og støvlerne produceres stadig i Rockford i staten Michigan, hvor hele eventyret begyndte. Wolverine støvler blev i USA produceret til de hårdarbejdende mænd, som har bygget USA's jernbaner, skyskrabere, motorveje og industri.


I begyndelsen af 1990erne opfandt Wolverine komfortsystemet ​​Wolverine DuraShocks ®, som revolutionerede Wolverines måde at lave støvler på. Systemet absorberer stød på en ekstraordinær god måde, og systemet bruges stadig den dag i dag – og er en af grundende til, at Wolverine støvler er så gode at gå i.


Selv om Wolverine støvler har været brugt i USA i over 100 år, så er dog først i de seneste år, at Wolverine støvlerne for alvor har slået igennem i Danmark – hovedsageligt som en rå støvle til hverdagsbrug.


Kvalitetslæder der holder

Wolverine støvler er produceret af kvalitetslæder og holder i mange år – også selv om du ikke bruger dine støvler som arbejdsstøvler. De er flotte både til et business-suit og til det mere afslappede look med jeans og en sweater. Med et par Wolverine støvler går du altså aldrig galt i byen.


I dag producerer Wolverine også støvler og sko for andre mærker som fx Caterpillar, Harley Davidson og Patagonia

.