FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Woden

Her på siden finder du vores udvalg af Woden sko. Er du en miljøbevidst forbruger, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, komfort og pasform på dine sko? Så er Woden lige noget for dig.

Filters

Viser 1–20 af 29 resultater

Størrelse

Filtrer efter pris

Woden er sat i verden med et yderst bæredygtigt og miljøbevidst eksistensgrundlag, der skinner igennem hele vejen rundt i virksomheden. Kvalitet, pasform og komfort er vigtige nøgleord, der skinner igennem i fremstillingen af et par sneakers fra Woden. Vi har derfor et flot sortiment af Wodens sko hos Peti Sko. Vi er helt vilde med dem, og det er vi sikker på, du også bliver. Tag et kig på denne side, og klik nemt og hurtigt dine nye yndlingssko fra Woden hjem. Vil du vide mere om Wodens mærkesager indenfor miljø og bæredygtighed, kan du læse om det nederst på siden.

 

Woden har respekt for miljø og omgivelser

Woden har langt fra et egoistisk eksistensgrundlag. Woden har stor respekt for både miljøet og deres omgivelser. De har en bæredygtig tilgang til fremstillingen af sko, de beskriver som: REDUCE. REUSE. RECYCLE. Altså er det en mærkesag for dem, at de fremstiller deres produkter på en måde, der skader miljøet og jorden mindst muligt. Ved at genbruge materialer, bidrager de til, at intet går til spilde og nedsætter hermed også bruget af forskellige ressourcer i deres produktion. Går du også op i miljø og bæredygtighed? Så er Woden og du et kæmpe match. Køb et par sko fra Woden, og undgå de dårlige tanker om CO2 aftryk og miljøbelastning.

 

Sko er ikke ”bare” sko

For Woden er sneakers ”mere end bare sko”. De ønsker hele tiden at skubbe til grænserne for, hvordan sko skal fremstilles. Dog er der gennemgående fokus på bæredygtighed, og på deres hjemmeside skriver de, at de ønsker at ”give deres sko et grønnere fodaftryk”. I fremstillingen af én Woden sneaker bruges der mere end 115 komponenter, der alle kommer fra forskellige faciliteter. Det er vigtigt for Woden, at alle disse komponenter er så bæredygtige og miljørigtige som muligt, samtidig med at der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet eller komfort. Så hvis du er typen, der også mener, at sko er mere end ”bare” sko, så bør du klart overveje et par sko fra Woden.

 

Woden er for alle aldre og køn

Måske sidder du nu og drømmer om at klæde både dig og hele familien i sko fra Woden. Og det kan du også sagtens. Wodens lækre sko henvender sig nemlig både til kvinder, mænd og børn. Skoene findes i mange størrelser og forskellige designs og kan derfor bæres af alle. Det handler blot om at finde præcis det par, der lever op til præcis dine behov og ønsker. Skoene fremstilles i alt fra neutrale farver som blå og sort til lækre gule sko og sko med forskellige mønstre – herunder leopardprint. Gør dig klar til at give hele familien deres livs bedste skooplevelse, når de svæver afsted på deres nye sko fra Woden.

 

Woden prioriterer bæredygtighed og arbejdsforhold

For Woden er det vigtigt, at produktionen af deres sko er så bæredygtig som muligt. Derfor arbejder de kontinuerligt på at udskifte brugen af syntetiske materialer med fiskelæder. Derudover har de som minimum benyttet 10 % genbrugsgummi til fremstillingen af deres ydersåler, og de benytter kun miljøvenlige korksåler i alle sko, de fremstiller.

Ud over deres bæredygtige tilgang til materialer går de også meget op i, at selve produktionen af deres sko foregår ordentligt. De har fabrikker i både Vietnam og Portugal og derudover også en god slat ansatte i Danmark. Uanset hvor i verden deres ansatte befinder sig, er det vigtigt for Woden, at de har gode arbejdsforhold og fair arbejdsvilkår. Woden værdsætter sine ansatte højt og overholder derfor det pågældende lands regler, når det gælder løn, arbejdsbetingelser og krav til arbejdsforhold.