FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Superfit

Det østrigske mærke Superfit sikrer dig, at dine børns fødder er i gode hænder. Med fokus på pasform, åndbarhed og fleksible såler. De får topkarakterer af ortopæder i Tyskland, Schweiz og Østrig Men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med designet. Den er nemlig også i topklasse. De laver nogle super lækre og holdbar produkter.

Filters

Viser 1–20 af 32 resultater

Superfit – sko udviklet med østrigsk specialviden

Siden 1872 har Superfit udviklet og produceret sko. En kombination af tæt samarbejde med relevante fagpersoner, ortopædiske eksperter og en slat østrigsk specialviden har udgjort kernen bag Superfit og deres mange børnesko. Dog er denne viden om børns fødder stadig i udvikling, hvilket giver Superfit er stort grundlag for, hvorfor de konstant forbedrer sig og lancerer nye kollektioner. Køber du et par Superfit sko til dit barn, kan du i hvert fald stole trygt på, at de er optimale, og at de yder den nødvendige støtte og komfort til børnefødder. 

 

Børnefødder elsker sko fra Superfit

Grundet den store mængde af specialviden og tæt samarbejde med et hold relevante fagpersoner, er Superfit et af de bedste bud på sko til børnefødder. Ting som ergonomi, komfort, pasform og balancetræning er alle en fast del af processen, når Superfit udvikler nye sko til børn. På denne måde kan børn i alle aldre drage fordel af sko fra Superfit, der er resultatet af yderst godt håndværk. Vælger du sko fra Superfit, har du taget et aktivt valg om at værne om dit barns fødder ved at være kritisk og kun vælge fodtøj af højeste kvalitet. Dit barns fødder får yderligere en perfekt bærekomfort samt stimulation, der gør, at dit barns fødder har de bedste forudsætninger for at vokse på en sund måde.

 

Godkendt af læger og kiruger

Superfit’s børnesko er resultatet af en rejse på 70 år, hvor viden omkring børnefødder og anatomi har haft stor indflydelse på skoenes design. Superfit er i dag et af de mest førende brands indenfor børnesko. Dette har blandt andet den fordel for dem, at de har kunnet gøre mange af deres sko vandtætte via et samarbejde med Goretex. Når vi siger, at Superfit leverer kvalitet i topklasse, er det ikke kun vores egen mening, der har præget den mening. Superfits sko er blevet testet og vurderet af op mod 342 læger og ortopædiske kiruger, der tilsammen vurderede, at Superfits sko er 98-100 % i top kvalitetsmæssigt. Det, sammenholdt med den fornuftige pris Superfit sælger sine sko til, gør det vanskeligt ikke at blive vildt glad.

 

Børnesko i lækre designs

Måske tænker du nu, at design og udseende på Superfits sko kan gå i glemmebogen, nu de har så stor fokus på ergonomi og støtte. Men der kan vi heldigvis overraske dig positivt. Superfit tænker på ALLE detaljer, uanset om det handler om komfort eller design. Hver evig eneste dag tager dit barn mange skridt, det løber og leger, og her er det vigtigt, at fødderne ikke ødelægges eller bliver ømme. Derfor vil dit barn være klædt godt på i mere end en forstand, hvis du forærer det et par Superfit sko.

 

 

Superfit har sko til både piger og drenge             

Uanset om du er forælder til en dreng eller en pige, kan du købe Superfit sko til dit barn. Superfit henvender sig både til piger og drenge i forskellige aldersgrupper. Superfit laver alt fra sandaler og lukkede kondisko til både korte og lange støvler til børn. Superfit laver helt klassisk fodtøj i enkle farver som brun, grå og sort, men også sko på børneniveau med fx en tiger eller en enhjørning printet på skoens front. På denne måde er det muligt at finde sko fra Superfit, der både dækker dine og dit barns stilmæssige præmisser, der højest sandsynligt vil være forskellige i mange situationer. Dit barn kan for eksempelvis have sine yndlingssko på i en fed farve eller med et fedt motiv, når det skal i børnehave. Skal I til et mere festligt event, kunne et par sorte lukkede sko eller støvler måske være mere passende. Der findes børnesko til enhver anledning fra Superfit, så det er bare at gå på opdagelse. Du vil helt sikker finde et par, du vil falde pladask for.