FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Skechers

Skechers sko er blevet voldsomt populære! Derfor finder du på siden her vores store udvalg af de lækre Skechers sko. Vi forhandler sko fra Skechers til både kvinder, mænd og børn.

Filters

Viser 1–20 af 249 resultater

Skechers - design med californiske rødder

Skechers er et forholdsvis nyt brand i skobranchen, der blev etableret i 1992 i Manhattan Beach i Californien, USA. Starten på Skechers var en arbejdsstøvle, der hurtigt blev et stilmæssigt ikon i den daværende Grunge-ærea. Nu 28 år senere er Skechers kollektioner vokset stødt og indeholder flere tusind forskellige modeller, der tilsammen udgør et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn verden over.

Gør noget godt for dine fødder med Skechers

Hver evig eneste dag går vi utallige skridt på vores fødder. De tager os hen, hvor end vi ønsker det, så snart vi ønsker det. Vi skal blot tage det første skridt. Derfor er det også vigtigt, at dine fødder har rigtig god støtte og komfort, så de ikke skades og er til gene for dig. Skechers er et supergodt valg og en god investering for dig og dine fødder. Udvalget af Skechers sko er stort, men fælles for dem er, at de alle er funktionelle og velsiddende. De tilpasser sig nemt foden, så pasformen er den helt rigtige for dig. Køber du et par sko fra Skechers, får du en sko, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Gennem specialdesignede såler opnår du med Skechers sko en helt utrolig komfort, som kun gør gode ting for dine fødder. Undgå at døje med ømme fødder, vabler og sår som følge af hårde eller forkerte sko, når du investerer i Skechers. De har sko til enhver smag og ethvert behov, så det handler bare om at finde sit yndlingspar.

 

Skechers har fuld fart fremad

Siden etableringen af Skechers i 1992 har det taget fart. Skechers er med deres omsætning på 4,64 milliarder dollars global markedsleder i fodtøjsbranchen. Succesen er slående, og Skechers kan tilskrive sig udvikling og markedsføring af over 3000 sko, der henvender sig til herrer, damer og børn. Skechers deler deres udbud af fodtøj op i to kategorier, de kalder Lifestyle og Performance. Den ene kategori, Lifestyle, indeholder sko der er velegnede til hverdagsbrug. Fodtøjet du finder i Performance kategorien, er derimod udviklet specifikt til når du skal yde noget – for eksempel ved løbesport eller andre aktive sportsgrene. Men Skechers forhandler ikke kun sko. Gennem tiden har Skechers indgået forskellige licensaftaler, der gør, at de herigennem kan tilbyde blandt andet tøj og tilbehør. Der er altså fuld fart fremad, og Skechers dvæler ikke ved deres titel som markedsleder. De udvikler sig konstant og sørger for at være blandt de første på markedet, der producerer revolutionerende produkter i skobranchen.

 

Skechers er kendt verden over

Siden Skechers blev etableret i Manhattan Beach i Californien i USA, har de nu bredt sig til mere end 170 lande. Skechers benytter en blanding af datterselskaber, joint venture-selskaber og distributører til at gøre sine produkter tilgængelige verden over. Skechers sælger deres produkter både online og i fysiske butikker. Udover deres egne webshops og 3200 Skechers konceptbutikker, sælges deres produkter også i stormagasiner samt diverse kæde- og specialbutikker. Desuden har Skechers et godt samarbejde med flere end 1800 distributører i sko- og sportsbranchen, hvorigennem de også distribuerer deres mange produkter.

 

Skechers er aktive i sportens verden

Skechers er, måske i kraft af deres Lifestyle skokategori, vældig aktive i sportens verden. I Danmark kan det nævnes, at de blandt andet har en række ambassadører, der alle er aktive sportsudøvere. Både triatleten Maja Stage Nielsen, maratonløberen Jesper Han Jensen og den professionelle golfspiller Emily Kristine Pedersen er alle ambassadører for Skechers. Disse ambassadører udøver deres sport i produkter, primært sko, fra Skechers, og de spreder på denne måde budskabet om brandet yderligere. Ud over brugen af ambassadører er Skechers sponsor for en række sportshold, herunder Team Esbjergs damehåndboldhold og Esbjerg fB, der er et Superliga-fodboldhold.