FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

MIZUNO

Mangler du et par fede sneakers – men vil du gerne have nogle, der ikke ligner alle andre? Så er sneakers fra Mizuno et rigtigt godt bud til dig.

Filters

Viser alle 3 resultater

Mizuno er et japansk sportsudstyrsmærke, som blandt andet laver moderigtige sneakers i læder og syntetiske materialer.


Rihachi og Rizo Mizuno grundlagde Mizuno Brothers Ltd. i Osaka i 1906. I dag sælger Mizuni sportsko, -tøj og -udstyr over hele verden.


Du kan få Mizuno sko i neutrale farver, hvis du ikke er til så meget larm. Men hvis du elsker farver, kan du vælge et par Mizuno sko i fx rød, blå, grøn eller gul. Uanset hvad du vælger, er du sikret et par moderigtige sko, som er rigtigt gode at gå i.


Mizuno - til sport og hverdag

Mizuno lægger nemlig vægt på, at deres fodtøj ikke kun skal være flot og passe til den tid, vi lever i, men skoene skal også være komfortable og stødabsorberende, så du kan gå i dine Mizuno sko en hel dag uden at få ondt i fødderne.


Mizuno sko lever altså op til alle de krav, vi som moderne mennesker har til en travl hverdag. Du kan både dyrke sport i dine sko fra Mizuno, men du kan også bruge dem som rigtigt gode hverdagssko på arbejdet eller til en travetur i skoven. Mizuno er altså skabt til dit hverdagsliv – og hvis du ikke har haft et par Mizuno sko før, kan du godt glæde dig.