FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

ECCO

På denne side finder du vores store udvalg af ECCO sko. ECCO er et brand, man ikke kan komme udenom, når snakken falder på sko af høj kvalitet. ECCO er i dag et af verdens mest kendte og respekterede brands i branchen for lædersko af yderst høj kvalitet.

Filters

Viser 1–20 af 308 resultater

Som med alt andet kom ECCO ikke sovende til deres store succes – de startede også fra bunden af i sin tid. Skruer vi tiden tilbage til Danmark i år 1963, startede ECCO som en drøm hos skomager Karl Toosbuy og hans kone Birte Toosbuy. Især Karl havde et stort ønske om at eje og drive sin egen skofabrik. Derfor eksekverede de på dette tidspunkt for alvor på at realisere drømmen om at blive selvstændige erhvervsdrivende af en skomagerfabrik. Familien solgte deres hus og kvittede deres lønmodtagerjobs for at gå all in på at skabe, hvad vi i dag kender som ECCO. De flyttede til Bredebro ikke langt fra den tyske grænse, hvor de i 1963 åbnede den første fabrik, der var starten på det brand, der i dag er et verdenskendt højkvalitetsbrand i lædervarebranchen.

ECCO har fortsat stor succes

ECCO er vokset en del, siden de startede i Bredebro. I dag har ECCO produktionsvirksomheder seks steder, der er fordelt forskellige steder i verden. Disse seks fabrikker servicerer det globale marked med flere millioner højkvalitets lædersko. Det, der gør ECCO som brand virkelig unik, er, at de også ejer og driver deres egne garverier. I alt fire garverier er det blevet til, og disse danner grundlaget for den læder, som ECCO bruger til sine sko og accessories. Men det er ikke alt. ECCOs garverier leverer nemlig også læder til nogle af verdens førende luksusbrands. Så ikke alene har ECCO stor succes med at fremstille og sælge lædervarer – deres læder er så god, at de mest anerkendte highend brands køber læder hos dem. Dette bekræfter bare yderligere, hvor høj og god kvalitet læder fra ECCOs garverier er.

ECCO følger med tiden

Tidligere har ECCO blandt folkemunde haft ry for primært at være henvendt til den ældre befolkningsgruppe. Dette er dog bestemt ikke længere en realitet. ECCO følger med tiden og udvikler hele tiden på deres designs. Dog holder de deres høje standard hele vejen igennem og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller støtte på deres læderfodtøj. Derudover har ECCO også styr på deres værdier. De udtrykker selv, at de udvikler og producerer deres produkter med respekt for deres arv og tager store miljøhensyn på både deres lædergarverier såvel som gennem deres forsyningskæde. ECCO har stor fokus på at kunne kvalitetskontrollere og følge deres produkter hele vejen rundt, hvilket også er en stor del af grunden til, at de har opkøbt størstedelen af deres værdikæde.  

En virksomhed i konstant udvikling

ECCO er som en af de førende brands på deres marked altid i konstant udvikling. De vil gerne være first movers i deres felt og på samme tid være med til at skabe forbedringer i læder- og fodtøjsindustrien. De søger hele tiden mod at definere nye og højere standarder i deres felt, hvilket de blandt andet gør gennem deres altid innovative produkter. De har høje ambitioner, de aldrig går på kompromis med, og de stræber efter altid at være unikke og skille sig ud. Dette er en vigtig kvalitet i en branche, der rykker sig hurtigt, og hvor der er mange spillere. Kvaliteten af deres håndværk er heller ikke noget, de sløser med, så køber du et par sko fra ECCO, får du kvalitet hele vejen rundt.

Brug for hjælp? Kontakt os

Hos Peti Sko er vi eksperter indenfor vores felt. Skulle du derfor brænde inde med nogle spørgsmål eller på anden måde have brug for hjælp, skal du bare kontakte os. Vi er altid klar, og vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt at købe et par nye, lækre ECCO sko til dig eller dit barn.