FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

DR. MARTENS

Dr. Martens var oprindeligt en beskeden arbejdes støvle, som blev brugt af de britiske soldater og endda solgt til havebrug for en periode men briterne blev så glade for støvlerne, at det blev mere mode for dem end en støvle til arbejde. Og trenden bredte sig hurtig og den dag i dag holden trenden stadigvæk. Hvis du vælger en Dr. Martens støvle, vælger du en støvle af den bedste kvalitet og slidstyrken er enorm. Komforten får du med i købet.

Filters

Viser alle 4 resultater

Mange husker nok Dr. Martens støvlerne fra punkerne i 1980’erne og grungeperioden i 1990’erne. Men Dr. Martens er også en populær støvle i dag. Med dens klassiske, chunky udtryk går Dr. Martens støvlen aldrig af mode. Du kan bruge Dr. Martens sko og støvler til alt – lige fra shorts og kjoler til bukser og jeans. Og husk, du ikke behøver fryse om fødderne i vinterhalvåret eller svede om sommeren – du kan nemlig også få dine Dr. Martens som sko og støvler med varmt for.


De første støvler fra Dr. Martens kom på gaden i 1960 i England, og siden da har det været en populær støvle verden over. I dag er det alle typer og aldre, der går i støvler og sko fra Dr. Martens. Hvis man først har ejet ét par støvler, så er de fleste hooked for livet.


Dr. Martens laver sko til hele familien

Det skønne er, at støvlerne fås i så mange varianter, så man aldrig bliver træt af brandet. Dr. Martens fås i dag både som støvle og sko lige fra den klassiske, sorte variant til støvler i mange forskellige farver og forskellig højde. Dr. Martens sko og støvler fås også med forskellige såltykkelse, med applikationer og skrift, og du kan købe forskellige farver snørebånd til dine Dr. Martens.


Dr. Martens producerer støvler og sko og sandaler til både kvinder, mænd og børn. Dr. Martens produceres i læder, men i dag kan du også få en vegansk sko, støvle eller sandal.