FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Copenhagen Shoes

Copenhagen Shoes klæder dine fødder på til enhver lejlighed. Hos Peti Sko har vi et bredt udvalg fra Copenhagen Shoes til damer, herrer og børn. Skoene er anvendelige til alle typer af brug, hvad end der er tale om hverdag, fest, arbejde eller fritid

Filters

Viser 1–20 af 81 resultater

De dygtige designere fra Copenhagen Shoes udvikler derfor mange smukke, smarte, seje, trendy og fede styles. Derudover bruger de kun de lækreste materialer i produktionen af skoene, og det giver den bedste komfort til fødderne. I de fleste af vores styles fra Copenhagen Shoes er der ilagt blødt latex-skum i indersålen, der aflaster fødderne og giver optimal komfort. Det er også vigtigt, at fodtøjet er udført i gode materialer blandt andet ægte læder eller mesh, som foden kan ånde i. I børneskoene er der fokuseret på vigtigheden af en fast hælkappe og fleksible og faste ydersåler, så foden støttes ved leg og bevægelse dagen lang.

 

Se vores udvalg af sko fra Copenhagen Shoes herover. For de nysgerrige har vi herunder skrevet lidt mere uddybende om, hvad Copenhagen Shoes er for en type skobrand.

 

Copenhagen Shoes = høj komfort og lækkert design

Køber du sko fra Copenhagen Shoes, skal du ikke tvivle et øjeblik på, om skoen nu er god for dine fødder. Copenhagen Shoes er nemlig indbegrebet af høj kvalitet, lækker komfort og særdeles god pasform. Derudover er designet på alle sko fra Copenhagen Shoes også gennemtænkt og velgennemført fra ende til anden. Hele vejen igennem – uanset om vi snakker pasform, kvalitet eller design – er intet overladt til tilfældighederne, for Copenhagen Shoes går ikke på kompromis nogen steder. Uanset om du er voksen eller barn, kvinde eller mand, så vil du finde Copenhagen Shoes særdeles behagelige at gå og stå i.

 

Sko til kvinder fra Copenhagen Shoes

Blandt vores udvalg af sko fra danske Copenhagen Shoes finder du et væld af lækre sko til kvinder. Når det kommer til kvindesko, har Copenhagen Shoes stort fokus på sko til den moderne kvinde. Skoene skal både være gode at gå i, men også give kvindens outfit det sidste touch. Tanken er, at den moderne kvinde, der ofte skal kombinere dét at være en skarp karrierekvinde med at være mor, ikke skal bruge lang tid på at finde de perfekte sko. Damesko fra Copenhagen Shoes er derfor designet med en blanding af klassiske snit kombineret med fine detaljer, lækre farver eller smarte mønstre. Udvalget indeholder både sko, stiletter og sandaler. Skoene fås både flade og med forskellig slags høj hæl. Der er noget til enhver smag og enhver anledning.

 

Herresko fra Copenhagen Shoes i høj kvalitet

Som tidligere nævnt favner Copenhagen Shoes bredt på tværs af køn og aldersgrupper. Derfor indeholder vores sortiment af Copenhagen Shoes selvfølgelig også lækre sko til mænd. Også her er der gjort meget ud af at få både komfort og design til at være i top og spille godt sammen. I design- og produktionsprocessen af Copenhagen Shoes herresko er der kun anvendt de bedste materialer af højeste kvalitet. De nøje udvalgte materialer gør, at skoene komfortmæssigt er gode at have på en hel dag. Skoene er derfor ideelle til den moderne mands travle hverdag, og den høje kvalitet gør, at de også kan holde til at blive brugt. Sammenholder man kvaliteten, komforten og materialerne, får man en sko, der prismæssigt giver meget valuta for pengene.

 

Sko til hele familien fra Copenhagen Shoes

Ikke kun mor og far kan nyde godt og få glæde af de lækre sko fra Copenhagen Shoes. Selv de mindste i familien kan blive klædt godt på og øge føddernes komfort ved at iføre sig sko af højeste kvalitet. Til familiens små krudtugler har Copenhagen Shoes blandt andet designet og udviklet vinterstøvler og sandaler, der har en god pasform og er dejlige at have på – også på de lange dage i børnehaven, dagplejen eller skolen. Børnesko fra Copenhagen Shoes kan holde til rigtigt meget, så du som forælder roligt kan sende dit barn på eventyr i et par lækre sko fra Copenhagen Shoes.