FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Bundgaard

På denne side finder du vores sortiment af lækre sko fra Bundgaard. Bundgaard er specialister i at fremstille sko til børn. Den specialviden, de har bygget op over mere end 100 år, er gået fra generation til generation og er nu resulteret i mange gode par børnesko.

Filters

Viser 1–20 af 99 resultater

Bundgaard har pasform, kvalitet og materialevalg som hovedfokusområder, når de udvikler sko til deres ”små kunder”, som de kalder dem. Se hele vores udvalg af de dejlige børnesko fra Bundgaard herover. Vi er sikre på, at du vil falde pladask for dem. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Bundgaard og historien bag brandet, kan du læse mere i teksten herunder.

Bundgaard har mere end 100 års erfaring

Skruer vi tiden tilbage til Esbjerg i 1904, befinder vi os på dét sted og i dét år, hvor Bundgaard blev etableret. Sidenhen har Bundgaard dog rykket teltpælene op, og har nu hovedkontor i moderne og livlige Nordhavn i København. Bundgaards eksistensgrundlag er dog det samme som for over 100 års siden, da de etablerede sig. De vil gerne udvikle og producere sko til aktive og nysgerrige børn i aldersgruppen 0-16 år. Deres fokusområder er, at deres børnesko skal have en optimal pasform og komfort, der dækker de behov, børnefødder har. Derudover skal de kunne holde til at blive brugt, da især de mindre børn ofte hurtigere slider deres sko op, end ældre børn gør.

Børnesko, der kan bruges året rundt

Bundgaard udvikler og producerer deres sko i børnehøjde, hvor barnets behov og ønsker er i centrum. Derfor giver det god mening, at børnesko fra Bundgaard kan bruges i al slags vejr og tilmed hele året rundt. I Bundgaards sortiment af sko finder du alt fra sandaler og lukkede sko til vinterstøvler og gummistøvler. Nogle af Bundgaards vinter- og gummistøvler er tilmed forede med et uld-mix, der gør, at børnene bedre kan holde varmen om deres små fødder, når de leger udenfor i køligt vejr længere tid ad gangen. Med et par sko til børn fra Bundgaard vil dit barn altid være klædt godt på, og du skal ikke bekymre dig om føddernes sundhed – den er i top med sko fra Bundgaard.

Bundgaard har værdierne i orden

Bundgaard er uden tvivl en virksomhed, der har deres værdier i orden. De går meget op i at tingene gøres ordentligt hele vejen rundt. Dette gælder også alle led af deres forsyningskæde og værdikæde. Denne ordentlighed kommer blandt andet til udtryk ved, at de tager stort ansvar i deres produktion af børnesko. Alle fabrikker de samarbejder med, uanset hvilket land de befinder sig i, opfylder de såkaldte REACH standarder, der er vedtaget af EU. I takt med at Bundgaard værdsætter traditionelt håndværk og faktisk håndsyrer en del af deres sko, bruger de også kun materialer af højeste kvalitet. Køber du et par børnesko fra Bundgaard, får du kvalitet og omhyggelighed hele vejen igennem, samtidig med at de passer perfekt til børnefødder.

Bundgaard går ikke på kompromis

For at opnå den helt optimale komfort og pasform, har Bundgaard gennem mange år arbejdet med sålerne i deres sko. De har fundet ud af, at det især er her børnene får en del af komforten i skoen fra. Derfor har de haft fokus på, at sålerne i deres sko skal skabe et robust og skridsikkert fondament for barnets fødder. Ved brug af TPR, termo plastisk gummi, opnår Bundgaard en af de mest slidstærke og stærkeste gummisåler. I de lunere tider som forår og sommer benytter de ofte kaninsåler. Disse såler er meget mere lette og bløde, og det skaber særdeles god komfort for fødderne i varmt vejr. Bundgaard går ikke på kompromis, og det skal du heller ikke. Køb et par Bundgaard sko til dit barn, og lad kvaliteten tale for sig selv.

Bundgaard lancerer 2 kollektioner årligt

Det er helt naturligt, at Bundgaard har en hel del erfaring med produktion af børnesko. Selvom tiden var en helt anden i etableringsåret 1904, er kærligheden for traditionelt håndværk og højkvalitets materialer stadig den samme for virksomheden. Derfor går Bundgaards kollektioner også ofte igen fra år til år, men de opdateres altid. Bundgaard går meget op i at følge tidens trends, og opdaterer derfor løbende både farverne og de kreative detaljer på børneskoene. Derudover lancerer Bundgaard 2 kollektioner om året, der består af både håndlavet læderfodtøj og gummistøvler – alt sammen af yderst høj kvalitet.