FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

BLUNDSTONE

De er robuste, med deres egen naturlige skønhed og karakteristiske udseende og fornemmelse. Bygget hårdere end de har brug for at være, de afspejler det sted, de er fra. Der er intet sted på jorden som Tasmanien og ingen støvler på jorden som dem, der blev født der.

Og mens de har udviklet sig i stil, design og teknologi i årenes løb, har kvaliteten aldrig ændret sig. De er stadig bygget som de altid har været: at gå overalt, gøre noget, og ser godt ud hvert trin af vejen.

Filters

Viser alle 3 resultater

Vil du havde det bedste af det bedste? Så skal du vælge et par støvler fra Blundstone. Blundstone forbedrer både dit arbejdsliv og din fritid. Blundstone bliver brugt i fx landbruget, af håndværkere og jægere, men er også cool når du har fri til jeans og andre casual bukser. Blundstone er stilrene og klassiske sko, som holder i mange år.


Blundstone - skabt til arbejde og fritid

Blundstone bliver produceret i Australien, men blev grundlagt på Tasmanien i 1870. Støvlerne blev skabt til hverdagsbrug – og støvlerne kan dermed holde til at blive brugt godt og grundigt til både arbejde og fritidsliv. Blundstone kan tåle diverse kemikalier, olie, diesel, benzin og andet, da de har fået en overfladebehandling.


Blundstonestøvler bliver lavet af kvalitetslæder. Du kan få dine Blundstone støvler uden stål i snuden.