FRI FRAGT TIL PAKKESHOP & ERHVERV. Gratis hjemmelevering på ordrer over 500 kr. Levering 1-3 dage - 14 dages returret

Bisgaard

På denne side finder du vores udvalg af lækre sko til børn fra Bisgaard. Hvis du kun ønsker det bedste til dit barn hvad angår pasform og høj kvalitet på materialer, så er Bisgaard det helt rigtige valg.

Filters

Viser 1–20 af 57 resultater

Bisgaards fodtøj til børn er resultatet af yderst godt håndværk blandet med en stor passion for at producere sko med perfekt pasform til børnefødder. Vores udvalg af sko fra Bisgaard indeholder både forskellige slags smarte praktiske støvler, fede lukkede sko og lækre luftige sandaler. Se hele vores sortiment af Bisgaard sko til børn herunder, og læs mere om selve brandet nederst på denne side.

Bisgaard – familiedrevet til tåspidserne

Bisgaards rejse starter i 2003. Parret Henrik Thomasen og Marianne Bisgaard står overfor fødslen af deres tredje barn. Det er især et stort ønske for Henrik, der går i opfyldelse. Dog sker det på betingelse af, at han skal sige sin lederstilling op og i stedet være Mariannes forretningspartner. På dette tidspunkt har Marianne nemlig tre butikker, der alle sælger sko. Det er dog ikke rigtig nok for hende mere – Marianne har store drømme og visioner for fremtiden. Hun vil rigtigt gerne selv til at producere og designe sko, hun så vil sælge i de tre skobutikker. Til dette har hun brug for Henrik – de besidder nemlig hver deres essentielle og uundværlige forretningsmæssige kvaliteter. Marianne er hjernen bag det kreative og er den, der kommer med alle idéerne. Henrik er – i kraft af erfaringen fra lederjobbet – den strukturerede, der i stor stil trives i arbejdet med salg og markedsføring. Sammen er de den stærke pakke bag det, vi i dag kender som Bisgaard.

God pasform, gode materialer og nytænkt design …

… er kernetankerne og hele eksistensgrundlaget bag Bisgaard og deres produkter. Disse tanker var også med I 2005, da drømmen for Marianne og Henrik blev til virkelighed. De begyndte på dette tidspunkt for alvor at producere og sælge deres egne sko. Bisgaard har skiftet de tre fysiske butikker ud, og de sælger nu deres produkter gennem mere end 700 forhandlere, der er en blanding af webshops og fysiske butikker. Nøgleordene ’kvalitet’ og ’design’ er dét, der har den højeste prioritet i Bisgaards daglige arbejde med produktion og salg af sko til børn. Sko fra Bisgaard er lavet i børnehøjde fra børns behov, fede personligheder og søde karakterer. Hverdagen, når dit barn trisser rundt i et par Bisgaard sko, skal være behagelig og spændende. Via den helt rigtige pasform samt lækre materialer kan dit barn bevæge sig uden ubehag, og dets fødder har plads til at vokse på en sund og optimal måde.

Bisgaard laver sko med sjæl i

Der bliver ikke gået på kompromis med noget, når Bisgaard designer, udvikler eller producerer deres lækre børnesko. Alt skal være gennemført ned til selv den mindste detalje – ellers kan de ligeså godt lade være, siger Marianne. Det skal være nemt, overskueligt og præget af gennemsigtighed, når en kunde køber et par Bisgaard sko. Højkvalitetsmaterialerne – herunder læder – skal tydeligt kunne mærkes og duftes, allerede når låget på skotøjsæsken åbnes, og skoen for første gang kommer til syne. Kunderne skal ikke være et sekund i tvivl om, at de har truffet en god beslutning om valg af sko til deres små krudtugler. Ifølge ægteparret Marianne og Henrik er der så meget sjæl i folks valg af sko, at det siger rigtig meget om dem som mennesker. Måske er det en arbejdsskade – men det er i hvert fald så meget værdi, de tillægger sko. For ægteparret blev en drøm til virkelighed, og de har nu hver dag mulighed for at sætte deres præg på, hvilken sjæl der er tilstede i de sko, de producerer, samt hvilket udtryk det giver de børn, der har dem på.