ECCO GRØN SNEAKER MED ELASTIKSNØRE OG VELCRO

750,00DKK 500,00DKK

Tilbud

ECCO GRØN SNEAKER MED ELASTIKSNØRE OG VELCRO

750,00DKK 500,00DKK

ECCO INTERVENE-sneakeren er fremstillet af et mix af ECCO-læder af høj kvalitet for at opnå et iøjnefaldende, tofarvet udtryk. Det gør sneakeren til et moderne og stilfuldt valg til legepladsen eller parken. GORE-TEX-teknologi holder fødderne tørre og komfortable, selv når det er vådest. Den fleksible og lette sål fremmer at fødderne bevæger sig naturligt, så dagligdagseventyr bliver mere komfortable. Polstret ved anklen, så der opnås øget støtte og med velcrolukning og elastisk lukning for at gøre dem nemmere at komme i.

 

Ryd
Varenummer (SKU): 010564 Kategorier: , , Tag: Brand:

Beskrivelse

En spændende sneaker med kontrasterende tekstur og farver, skaber en retningsbestemt æstetik.
Fremstillet af robust kamel-nubucklæder og med et enten olieret, full-grain-læder, der giver en glat finish, eller metallisk kamellæder, begge dele fra eccos egne garverier.
GORE-TEX-membranen giver varig, åndbar vandtæthed.
FLUIDFORM™ er en sprøjtestøbningsproces, hvor flydende materiale sprøjtes ind i vores unikke anatomiske læster og danner en super komfortabel base for dine sko.
Mikrofiber-fodfæste sikrer exceptionel stabilitet til aktive børn.
En udtagelig formstøbt indlægssål gør det muligt for dig at tilpasse skoen til fodens vækst, så der altid er nok plads til at bevæge sig komfortabelt.

Yderligere information

Størrelse

28, 29, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 38, 39